Survivor All Star'da Yarışmacıların Duyguları

Survivor All Star'da yarışmacıların duyguları inceleniyor. Heyecan, rekabet, kıskançlık ve dostluk gibi duyguların yoğun yaşandığı yarışmada neler oluyor?

Survivor All Star'da Yarışmacıların Duyguları

Murat Ceylan Yarışmacılara Duygularını Sordu


Murat Ceylan Yarışmacılara Duygularını Sordu

Survivor All Star'da düello öncesi Murat Ceylan, yarışmacılara duygu ve düşüncelerini sordu. Nefise Karatay, "Burası bana geçen seneyi hatırlattı. Çünkü Özgür abiyle 3'e, 5'e varan oyunlar oynuyorduk. Burayı gerçekten tatmak istiyordum. Arkadaşlarım yarışırken de sürekli böyle acaba ne zaman olacak? Diye düşünüyordum. Umarım ilk ve son olmaz. Konsantreyim bu arada. Elimizden geleni yapıp, neler olacağını hep beraber göreceğiz." şeklinde konuştu.


Survivor All Star'da Yarışmacıların Duyguları

Yarışmacıların Düello Öncesi Duyguları


Yarışmacıların Düello Öncesi Duyguları
  • 'BEN HEP BURADAYIM' Sürekli düelloya girmenin ister istemez mental ve fiziksel yorgunluğa neden olduğunu dile getiren Özgür Tetik şu ifadeleri kullandı: "7. defa buradayım. Aslında ben hep buradayım, sağımdaki ve solumdaki arkadaşlar değişiyor. Üst üste 3. defa giriyorum. Tabii düellolardan çıkmak mental olarak insanı diriltsede, her defasında girmek hem mental hem fiziksel yorgunlukta vermiyor değil. En büyük avantajı burası Nefise için yeni bir platform gibi ama benim için çok normal. Artık alıştım buraya. Batuhan'la 2 defa karşılaştık, bu 3. karşılaşmamız. Ben Batuhan'ı çok seviyorum. Benim için çok iyi bir rakip. Önceki 2 karşılaşmamız da çok çekişmeli geçmişti. Ben biliyorum ki ikimizde elimizden geleni yapacağız."
  • 'KİM ELENİRSE ŞAŞIRMAM' Damla Can, "2. düellom benim. Burası çok stresli ve heyecanlı bir yer. Ne olursa olsun, geri dönüşü olmayan oyunlara çıkıyoruz ve dolayısıyla stersi iyi yönetmek gerekiyor. Nefise çok güçlü bir rakip. Şimdi artık kritik bir noktaya gelinmiş durumda. Ben Nefise'nin de, iyi olabileceğini düşünüyorum. Ne olursa olsun, geçen sene şampiyon olmuş birisi. Kim elenirse şaşırmam, kim kalırsa ona da şaşırmam" şeklinde konuştu.
  • 'HİKAYE DÜELLODA YAZILIYOR' Batuhan Karacakaya, "Bu sene SMS yok, düello var. Bence hikaye düelloda yazılıyor. Bu hikayeleri biriktire biriktire gerçekten güzel anılar biriktirdim burada. Şimdi o baştaki tatlı heyecanı kaybetmiş durumdayım. Şu anda gerçekten çıkıp, bir an önce oynamak istiyorum" dedi.

DÜELLO: Düellonun ilk turunda Nefise ile Damla Can, Özgür ile Batuhan karşılaşıyor.

Kaynak: Milliyet


Survivor All Star'da Yarışmacıların Duyguları
Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2024, 22:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER