Survivor Haftalık Özet

Survivor Haftalık Özet programında bu hafta yaşanan heyecan dolu anları, yarışmacıların stratejilerini ve ada hayatındaki gelişmeleri kaçırmayın. En yeni bilgiler ve sürprizler için bizi takip edin!

Survivor Haftalık Özet

Survivor yarışmasında heyecan dorukta devam ediyor. Mavi Takım ve Kırmızı Takım arasındaki mücadele giderek kızışıyor.

Mavi Takım Dokunulmazlığı Kazandı


Mavi Takım Dokunulmazlığı Kazandı

Mavi Takım, son dokunulmazlık oyununda müthiş bir performans sergileyerek Kırmızı Takım'ı 12-11 mağlup etti ve dokunulmazlığı kazandı. Bu galibiyetle Mavi Takım rahat bir nefes aldı.


Survivor Haftalık Özet

Furkan Ve Batuhan Arasındaki Gerilim


Furkan Ve Batuhan Arasındaki Gerilim

Oyun sırasında sakatlığı nedeniyle oynamak istemeyen Furkan ile Batuhan arasında gergin anlar yaşandı. Furkan'ın oyundan çekilmesi üzerine tartışma çıktı ve sinirler gerildi. Takım içindeki gerilim artarken oyun stratejileri de tartışma konusu oldu.

Son Eleme Adayı Sercan Oldu


Son Eleme Adayı Sercan Oldu

Kırmızı Takım'da yapılan oylama sonucunda Sercan, 4 oy alarak bu haftanın son eleme adayı olarak belirlendi. Sercan, eleme oyununda Yunus Emre ile karşı karşıya gelecek. Adaylar arasındaki rekabet giderek tırmanıyor.

Survivor yarışmasının yeni bölümleri heyecan dolu anlara gebe. Takımlar arasındaki çekişme ve bireysel mücadeleler izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2024, 01:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER