Yağmur Tanrısevsin İngiltere'de yaşamak için bir servet harcadı

Tutkusu seramik konusudaki işleri hayli büyüten güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin'in eserleri, sadece Türkiye'de değil yurt dışında da kapışılıyordu. Ancak ilk tutkusu oyunculuktan vazgeçmeyen Yağmur Tanrısevsin, bu konuda kendisini geliştirmek için İngiltere'nin yolunu tuttu..

Yağmur Tanrısevsin İngiltere'de yaşamak için bir servet harcadı

Tutkusu seramik konusudaki işleri hayli büyüten güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin'in eserleri, sadece Türkiye'de değil yurt dışında da kapışılıyordu.


Yağmur Tanrısevsin İngiltere'de yaşamak için bir servet harcadı


Ancak ilk tutkusu oyunculuktan vazgeçmeyen Yağmur Tanrısevsin, bu konuda kendisini geliştirmek için İngiltere'nin yolunu tuttu.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre Royal Centre School London'da iki ay boyunca oyunculuk üzerine işin uzmanlarından dersler alacak olan güzel oyuncu, kişisel gelişimi için de kesenin ağzını açtı.

KİRA FİYATLARI CEP YAKIYOR

Emlak fiyatlarının son derece yüksek olduğu Londra'da iki aylığına bir daire tutan Yağmur Tanrısevsin, okula da yaklaşık 6 bin Pound ödeyecek.



Yağmur Tanrısevsin İngiltere'de yaşamak için bir servet harcadı - Resim : 2


Güzel oyuncu; konaklama, okul ve yeme-içme gibi kişisel harcamaları toplandığında ise eğitimi için ortalama 25 bin Pound yani yaklaşık 615 bin TL ödemiş olacak...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER