27 yıl sonra bir ilk! Cankan'ın solisti Malik Ayhan, artık bambaşka biri

''Yar Yar'' ve ''Yaranamadım'' şarkılarıyla 2000'lere damgasını vuran Cankan grubunun farklı tarzı ile dikkat çeken solisti Malik Ayhan değişimiyle görenleri şoke etti.

27 yıl sonra bir ilk! Cankan'ın solisti Malik Ayhan, artık bambaşka biri

''Yar Yar'' ve ''Yaranamadım'' şarkılarıyla 2000'lere damgasını vuran Cankan grubunun farklı tarzı ile dikkat çeken solisti Malik Ayhan değişimiyle görenleri şoke etti. Cankan'ın solisti Malik Ayhan, grubun diğer üyesi Fatih Altıntaş ile sorunlar yaşamış, ikilinin arasının bozulmasının ardından grup dağılmıştı. Uzun bir süre sessizliğe bürünen Malik Ayhan, yeniden müzik piyasasına döneceğini açıklamıştı. 27 yıl sonra uzun örgülü saçlarını kestiren Malih Aydan, yeni bir imaja bürüdü. Büyük değişimi ile adından söz ettirmeyi başaran Malik Ayhan'ın son halini görenler, ünlü şarkıcıyı tanımakta güçlük çekti.

İşte Cankan grubunun solisti Malik Ayhan'ın son hali; 27 yıl sonra bir ilk! Cankan ın solisti Malik Ayhan, artık bambaşka biri #127 yıl sonra bir ilk! Cankan ın solisti Malik Ayhan, artık bambaşka biri #227 yıl sonra bir ilk! Cankan ın solisti Malik Ayhan, artık bambaşka biri #327 yıl sonra bir ilk! Cankan ın solisti Malik Ayhan, artık bambaşka biri #4

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER