'29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel paylaşımlar

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bizlere armağan ettiği Cumhuriyet, bugün yeni yaşını kutluyor.

'29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel paylaşımlar

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bizlere armağan ettiği Cumhuriyet, bugün yeni yaşını kutluyor. Türk milletinin tarihinde 97 yıl önce yeni bir devrin kapıları açıldı ve Cumhuriyetin ilanıyla "Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir" sözü devlet yönetiminde en belirgin şekliyle yerini aldı. Magazin dünyasından birçok isim de sosyal medya üzerinden, Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafını yayınlayarak '29 Ekim Cumhuriyet Bayramı' ile ilgili mesaj paylaştı. İşte o paylaşımlardan bazıları... 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı na özel paylaşımlar #1 "Yükselen yeni nesil, gelecek sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz." I Gazi Mustafa Kemal Atatürk I" 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı na özel paylaşımlar #2 "29ekimcumhuriyetbayramı #cumhuriyet #atatürk"
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı na özel paylaşımlar #3 "Ne güzel bir bayram! 29 Ekim CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN." 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı na özel paylaşımlar #4 "Bir fotoğraf ne çok şey anlatabiliyor değil mi? CUMHURİYET BAYRAMIMIZIN 97. YILI KUTLU OLSUN! ATAM İZİNDEYİZ" 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı na özel paylaşımlar #5 "Doğrulanmış Cumhuriyetimizin 97. Yılı kutlu olsun.Yaşasın Cumhuriyet." 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı na özel paylaşımlar #6 "Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır fakat Türkiye Cumhuriyeti sonsuza dek yaşayacaktır. Ve Türk milleti güven ve mutluluğun kefili olan ilkelerle, uygarlık yolunda, tereddütsüz yürümeye devam edecektir. Cumhuriyetimizin 97. yıl dönümü kutlu olsun! İlelebet , izinden..." 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı na özel paylaşımlar #7 "Cumhuriyet Bayramımız Kutlu olsun"
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı na özel paylaşımlar #8 "Şimdiden 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlamaya başladık. Daha nicelerine..." 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı na özel paylaşımlar #9 "Hürriyet olmayan bir memlekette, ölüm ve yok olma vardır. Her ilerlemenin ve kurtuluşun anası hürriyettir.” Mustafa Kemal Atatürk Bir kadın olarak kendimi özgürce ifade edebiliyorsam,sevdiğim işi yapıp, tek başıma,dimdik ayakta durabiliyorsam,hiç kimseye ihtiyaç duymadan sosyal hayatta “bireyselliğimle” var olabiliyorsam;bunu yalnız ve ancak Atatürk’e borçluyum. YAŞASIN CUMHURİYET!!!"
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı na özel paylaşımlar #10 "29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Saygı, özlem ve minnetle..." 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı na özel paylaşımlar #11 "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mız kutlu olsun!"
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı na özel paylaşımlar #12 "Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun." 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı na özel paylaşımlar #13 "9 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun..Başta Cumhuriyetimizin kurucusu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz"

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER