Ahmet Kural ve Murat Cemcir Arasındaki Dostluk

Ahmet Kural ve Murat Cemcir arasındaki dostluk, Türk sinemasının sevilen ikililerinden biridir. Birlikte oynadıkları filmler ve gösterdikleri uyumla izleyicilerin kalbinde taht kuran bu dostluğu keşfedin.

Ahmet Kural ve Murat Cemcir Arasındaki Dostluk

2020 yılından beri birlikte proje yapmayan ve bir yıldan uzun süredir bir araya gelmeyen Ahmet Kural ve Murat Cemcir, aralarında küslük olduğu iddialarıyla gündeme gelmişti. Eski dostunun Bodrum'daki düğününe katılmayan Cemcir, "Ahmet'le görüşmüyoruz ve görüşmeyeceğiz de" şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Murat Cemcir'in Ahmet Kural Hakkındaki Düşünceleri


Murat Cemcir'in Ahmet Kural Hakkındaki Düşünceleri

Çağlar Ertuğrul ve Ceyla Odman'ı buluşturan 'Override' oyununun galasına katılan Murat Cemcir, Ahmet Kural'ın başrolünde olduğu 'Efsane' adlı filmini izleyemediğini belirtmişti. Cemcir, "Ben kimseyle küsme, insanlar bana küser, sonra geri gelirler. Ahmet çok sevdiğim eski bir arkadaşım, bundan sonra da öyle kalacak." açıklamasını yapmıştı.


Ahmet Kural ve Murat Cemcir Arasındaki Dostluk

Murat Cemcir'in Tepkisi


Murat Cemcir'in Tepkisi

Murat Cemcir, Ahmet Kural'ın düğününe katılmayarak, "LCV olarak çağrıldığım hiçbir yere gitmem. Bu kermes de olur, gala da olur, düğün de olur. Bu kadar söyleyebilirim." ifadelerini kullanmıştı. Uzun yıllar aralarından su sızmayan meslektaşını mutlu gününde yalnız bıraktığı hatırlatılan Cemcir, konuya ilişkin net bir tavır sergilemişti.

Dost Kazığı İddiası


Dost Kazığı İddiası

Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Selçuk Aydemir üçlüsü arasında yaşanan aralarındaki anlaşmazlığın nedeni ise ortaya çıktı. İddialara göre Selçuk Aydemir ile Murat Cemcir arasında bir film projesinden kaynaklı bir anlaşmazlık yaşanmış ve bu durum dostluklarını etkilemiş. Ardından Selçuk Aydemir ve Ahmet Kural'ın Murat Cemcir'e haber vermeden iş birliği yapması, Cemcir'i şaşırtmış ve arkadaşlıklarının sona ermesine neden olmuş.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2024, 15:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER