Arıza Dizisine Ödüllü Oyuncu Dahil Oldu!

Show TV'nin sevilen dizisi Arıza dizisine yeni bir isim daha dahil oldu. Avlu ve Paramparça dizisindeki başarılı oyunculuk performansıyla hafızalarda yer edinen Nursel Köse, Arıza kadrosuna dahil oldu.

Arıza Dizisine Ödüllü Oyuncu Dahil Oldu!

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın rol aldığı Show TV'de ekrana getirilen Arıza dizisi kadrosuna yeni isimler dahil olmaya başladı. Son olarak Dilberay'ın hayat hikâyesinin anlatıldığı filmde rol alan başarılı oyuncu Nursel Köse Arıza dizisinin kadrosuna dahil oldu kadrosuna katıldı.

NURSEL KÖSE KİMDİR?

29 Mart 1961 tarihinde Malatya’da doğan Nursel Köse, Köln Üniversitesi Mimarlık bölümü mezunudur. Öğrencilik döneminde radyo tiyatrolarında yazar olarak görev aldı, çocuk ve yetişkinlere yönelik olarak Almanya'da çeşitli tiyatro oyunlarını organize etti. Daha sonraları yine aynı ülkede kadınlardan oluşan bir kabare grubu kurdu. Grubun adı ‘Die Bodenkosmetikerinnen’ yani ‘Yer Kozmetikçileri’ idi. 7. Dijital Dünyanın Enleri Ödül Töreninde Yılın En İyi Kadın Oyuncusu Ödülüne Layık Görüldü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER