Arka Sokaklar'ın Yeni Sezon Tanıtımı Olay Yarattı

Arka Sokaklar dizisinin yeni sezon tanıtımı izleyiciler arasında büyük heyecan yarattı. Olay dolu bölümler ve sürpriz gelişmelerle dolu yeni sezon için hazır olun!

Arka Sokaklar'ın Yeni Sezon Tanıtımı Olay Yarattı

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Türker İnanoğlu'nun yapımcılığını üstlendiği ve D Media tarafından yayınlanan Arka Sokaklar'ın 18. sezon, 672. bölümü için hazırlanan tanıtım filmi büyük ilgi gördü. Tanıtımda "Sen söyle; Mesut mu, değil mi?" sorusuyla merak uyandıran gizemli bir karakterin varlığına işaret edildi.

Fragmanda, Arif Müdür'ün Rıza Baba'ya yönelik sorduğu bu soru ve Polis köpeği Garip'in Mesut Komiser'i aramasıyla dolu anlar dikkat çekti. Bu sahnelerle birlikte, usta oyuncu Şevket Çoruh'un dizideki rolüne geri döneceği dedikoduları da hızla yayıldı.


Arka Sokaklar'ın Yeni Sezon Tanıtımı Olay Yarattı

Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar'ın resmi hesabını takip etmesiyle birlikte sosyal medyada büyük bir heyecan oluştu. Oyuncunun geri dönüşüyle ilgili binlerce yorum yapıldı ve Arka Sokaklar yeniden gündemin zirvesine oturdu.


Arka Sokaklar'ın Yeni Sezon Tanıtımı Olay Yarattı

26 Nisan Cuma akşamı yayınlanacak olan yeni bölüm merakla beklenirken, dizinin kadrosundaki usta isimlerle 18 sezon boyunca ekranda olan Arka Sokaklar'ın yeni sezonunun nasıl bir hikaye sunacağı ise merak konusu olarak devam ediyor.

  • Zafer Ergin
  • Özgür Ozan
  • İlker İnanoğlu
  • Ozan Çobanoğlu
Milliyet
Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2024, 15:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER