Aşk Üçgeni: Gizele Bündchen, Tom Brady ve Bridget Moynahan Hikayesi

Aşk, ünlü model Gizele Bündchen, Amerikan futbolcusu Tom Brady ve oyuncu Bridget Moynahan arasında geçen duygusal üçgenin karmaşık hikayesi. İlişkiler, aşk ve karmaşık duyguların kesiştiği bir yolculuk.

Aşk Üçgeni: Gizele Bündchen, Tom Brady ve Bridget Moynahan Hikayesi

Aşk Üçgeninin Kökenleri


Aşk Üçgeninin Kökenleri

Tıpkı Gizele Bündchen, eski kocası Tom Brady ve onun hamileyken terk ettiği eski sevgilisi Bridget Moynahan'ın olduğu gibi. Bir döneme damgasını vuran bu aşk üçgeni, geçtiğimiz günlerde bir TV kanalında yayınlanan bir şaka programında konu edildi.

Aşk Üçgeninin Gelişimi


Aşk Üçgeninin Gelişimi

Tom Brady ile Bridget Moynahan, 2004 yılında bir ilişkiye başladılar. Bu ilişki sırasında Moynahan, hamile kaldı. Fakat tam bu sırada Brady, dönemin en gözde modellerinden biri olan Gisele Bündchen ile tanıştı. Gönlü ona kaydı. Sonra da hamile sevgilisini yüzüstü bırakıp Bündchen ile evlendi.

TV Programındaki Espri ve Tepkiler


TV Programındaki Espri ve Tepkiler

Tom Brady'nin yer aldığı program epey kalabalık bir seyirci grubunu güldürdü ama aynı durum Moynahan ve Bündchen için söz konusu değil. Moynahan, olayı bilenlere çok anlamlı gelen bir paylaşım yaparak tepkisini gösterdi.

İlişkilerin Gelişimi


İlişkilerin Gelişimi

Tom Brady, top model Gisele Bündchen ile evlendi. Ama 2007 yılında Moynahan'dan bir erkek çocuk sahibi oldu. Bündchen ile evliliğinden de biri kız diğeri erkek iki çocuğu dünyaya geldi. Başlarda zor olsa da Bündchen de kocasının eski sevgilisinden dünyaya gelen oğlunu "Bonus çocuk" diye severek onu bağrına bastı.

Bu arada Gisele Bündchen de eski evliliğinin böyle şaka konusu olmasından hoşlanmadı yakınlarının açıklamasına göre. Şu sıralar jiu jitsu hocası Joacquim Valente ile aşk yaşayan Bünchnen'in hayattaki önceliğinin çocukları olduğunu belirten kaynak "Çocuklar da bu sorumsuz yayından etkilendiler" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2024, 10:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER