Aşk Üçgeninden Evlilik Yolculuğuna

Aşk üçgeninden evlilik yolculuğuna adlı içeriğimizde, ilişkilerdeki zorluklar ve mutluluklar ele alınıyor. Evlilik sürecinde yaşanan deneyimler ve ipuçlarına dair bilgiler bulabilirsiniz.

Aşk Üçgeninden Evlilik Yolculuğuna

Ama birazdan size hatırlatacağımız aşk üçgeni ya da belki aşk dörtgeni, diğerlerinden biraz daha farklı. Böyle olduğu için de daha dikkat çekici. Bu olayın kahramanları iki çift... Önceleri aile dostu olarak görüşüyorlar. Sonra iki çiftin kadın tarafları çok yakın arkadaş oluyor. Ama olay bununla kalmıyor. İlerleyen zamanda kadınlardan biri en iyi arkadaşının kocasıyla aşk yaşamaya başlıyor. Hatta bu durum iki yuvanın da yıkılmasına neden oluyor. Sonra bir dönem birbirlerinin dostu, sırdaşı olan iki kadın arkadaş, kendi eşlerinden boşanıp birbirlerinin eşleriyle evleniyorlar.


Aşk Üçgeninden Evlilik Yolculuğuna

Bir Döneme Damga Vuran Skandal


Bir Döneme Damga Vuran Skandal

Olayı başından beri takip edenler ünlü şarkıcı Shania Twain ile eski eşi Robert Mutt Lange'den söz ettiğimizi anladı zaten. Onların 2000'lerin başında yaşadıklarına o zamana kadar yaşanan en büyük skandal demek hiç yanlış olmaz. Twain ile ünlü müzik yapımcısı Robert Lange 1993 yılında tanışıp birkaç ay sonra evlendiler. O dönemde herkes onlardan şöyle söz ediyordu: Müzik dünyasının en nüfuzlu çifti. Aslında evlilikleri iyi gidiyor ve hatta uzun sürecek gibi görünüyordu. 2001 yılında Eja adını verdikleri erkek evlatları dünyaya geldi. Bunun ardından birlikteliklerinde çatlaklar başladı. Ama bir yandan da Shania Twain kariyerinin zirvesine çıktı.


Aşk Üçgeninden Evlilik Yolculuğuna

Twain ile eski kocası Robert 'Mutt' Lange'in evliliği büyük bir skandalla bitti. Albümleri milyonlar satıyor, konserlerinin biletleri dakikada tükeniyordu. Bu kadar göz önünde yaşamak istemeyen Twain ve Lange, daha basit ve gözlerden uzak bir yaşam sürmek için İsviçre'ye taşınma kararı aldılar. Aslında ünlü çift, orada hayatlarında yeni bir sayfa açıp sakin ve mutlu bir hayat süreceklerini sanıyordu. Sonuç olarak hayatları değişti ama bekledikleri gibi değil. Büyük bir skandalın kahramanı oldular.


Aşk Üçgeninden Evlilik Yolculuğuna
  • Marie Anne Thibeaud ve müzisyen kocası Frederic Thiebaud ile tanışmaları
  • Şok edici aşk üçgeni yaşanması
  • Boşanmalar ve yeni evlilikler

'Affetmek ve Anlamak'


'Affetmek ve Anlamak'

Şu anda 58 yaşında olan Shania Twain ise yıllar sonra dönüp baktığında kocasını bu yaptığı yüzünden affettiğini söyledi. Ünlü şarkıcı geçtiğimiz günlerde Great Company With Jamie Laing adlı podcast yayınına konuk oldu. Orada da bu konuda eski kocasının yaptığını "büyük bir hata" olarak nitelendirdi. Sonra da "Onun için üzgünüm" diye sürdürdü sözlerini. Shania Twain, affetmenin, hayatı akışına bırakmanın önemli bir yolu olduğunu belirtti. Ama şunu söylemekten geri durmadı: "Yine de tamamen unutmakla ilgili değildir." Affetmenin, hatayı yapan kişiyi anlamakla da ilgisi olduğunu ifade etti Shania Twain. "Onu anlarsınız ama sonsuza kadar da yaptıklarının hatalı olduğuna inanırsınız."


Aşk Üçgeninden Evlilik Yolculuğuna
Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2024, 15:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER