Aslıhan Gürbüz Taciz Edildi!

Ufak Tefek Cinayetler, Kırmızı Oda, Muhteşem Yüzyıl: Kösem ve son olarak Masumlar Apartmanı'nda oynadığı karakterlerle dikkat çeken Aslıhan Gürbüz, sosyal medya üzerinden taciz ediliyor. Ayrıntılar haberimizde!

Aslıhan Gürbüz Taciz Edildi!

Ufak Tefek Cinayetler, Kırmızı Oda, Muhteşem Yüzyıl:Kösem ve son olarak Masumlar Apartmanı'nda oynadığı karakterlerle dikkat çeken Aslıhan Gürbüz, sosyal medya üzerinden kendisine ulaşmaya çalışan bir tacizciyle başı dertte.

Ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz, arkadaşlarını hackleyerek kendisine ulaşmaya çalışan kişiye sosyal medyadan isyan etti. Aslıhan Gürbüz, Instagram hesabı üzerinden "Aylardır en yakın arkadaşlarımı hackleyip, anneme, kardeşime, yakın çevreme ve bana ulaşmaya çalışan bir hıyar var! Yavrum senin derdin bensem niye başka bir yol denemiyorsun? Niye insanlara musallat oluyorsun?” açıklamasını yaptı.

"Susmayacağız!"

Aslıhan Gürbüz, daha önce de kendisine atılan bir taciz mesajını ifşa etmişti. Gürbüz, D.A. isimli şahsın çirkin mesajını sosyal medya hesabından yayınlayıp, “Biz susmayacağız, siz adam olacaksınız!” demişti. İfşalandığını gördüğünde, “Dikkat çekmek için yazdım” diyen kişinin hadsizliğine tepki göstermeye devam eden oyuncu, “Burası dikkat çekeceğiniz bir yer değil” şeklinde yanıt vermişti.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2021, 13:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER