Aslışah Alkoçlar sevgilisinin ailesiyle tanıştı

Aslışah Alkoçlar sevgilisinin ailesiyle tanıştı

Aslışah Alkoçlar sevgilisinin ailesiyle tanıştı
Takvim Gazetesi'nden Aydın Hamza'nın haberine göre sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar ile madenci sevgilisi Altuğ Leblebici'nin aşkı adım adım evliliğe gidiyor… Nisan 2018'den beri aşk yaşayan ikiliden Alkoçlar, sevgilisinin ardından ailesinin de gönlünü çelmeyi başardı. Genç kız, geçtiğimiz aylarda aşkının ailesiyle tanıştı.

AŞKA ANA ONAY...

Anne Meryem Leblebici ile arasından su sızmayan Alkoçlar, müstakbel kayınvalidesi ile sosyal medyada birbirlerini takip etmeyi de ihmal etmedi. Sık sık Leblebici Ailesi ile bir araya gelen 25 yaşındaki sosyetik güzel, geçtiğimiz aylarda aşkının babası Adil Bey'in doğum gününe dahi katıldı. Leblebici Ailesi'ne giren ve onlarla samimiyeti ilerleten Aslışah Alkoçlar, hanımefendi tavırlarıyla da herkesin gönlünü fethetti.



ADIM ADIM DÜĞÜN...

Hemen hemen her pazar müstakbel gelinlerini kahvaltıya çağıran Leblebici Ailesi'nin üyeleri, Aslışah Alkoçlar'la verdikleri pozları da sosyal medyada yayınlayıp sosyetik güzele onay verdiklerini kanıtladı. Sosyetik güzelin Leblebici Ailesi'nin gözüne girmesi ise "Aslışah ile Altuğ beraberliği, adım adım evliliğe doğru gidiyor" yorumlarına da beraberinde getirdi.

Leblebici'yi Temmuz 2018'de babası Ender Alkoçlar'la tanıştıran Aslışah, aşkının annesiyle iyi anlaşıyor.
Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2019, 14:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER