Avukat Hande Var ünlü iş adamı müvekkilini dokunulmaz yaptı!

Avukat Hande Var ünlü iş adamı müvekkilini dokunulmaz yaptı!

Avukat Hande Var ünlü iş adamı müvekkilini dokunulmaz yaptı!
Avukat Hande Var herkesi susturdu!

İş adamı Ali Karacan'ın Nazlı Tanrıkulu'ndan evlilik birliği dışında bir çocuğu dünyaya gelmişti. Nazlı Tanrıkulu’nun, Ali Karacan’a velayet vermek istememesi ve çocucuğu babaya göstermek istememesi sebebi ile taraflar arasında anlaşmazlıklar çıkmaya başladı.

Son olarak Ali Karacan için "Yalısından, özel teknesi ile kendi çocuğunu kaçırdı" iddiasında bulunulmuştu. Bu iddia sebebi ile hakkında bir çok ceza davası açılan Ali Karacan için hakkında sürekli olumsuz haberler yapılmaya başlandı. Esra Erol'da bu konuya girerek Karacan aleyhine programlar yapmaya başladı. Bunun üzerine ünlü iş adamının avukatı Hande Var, Esra Erol başta olmak üzere tüm medyada müvekkili adına yapılan yayınları durdurdu.

Var beyanlarında "Müvekkilimiz hakkında yapılan spekülatif yayınlar kişilik haklarını ihlal eder niteliktedir.  Annesi kadar babasının da çocuğunu görmeye hakkı vardır. Bu uğurda ki hukuki süreçlerimiz en üst seviyede devam edecek olup, devam eden davalarda ki Gizlilik Kararı ve müvekkilim lehine verilen Koruma Kararlarına saygı duyulması zorunludur" dedi.
Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2018, 21:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER