Ayça Ayşin Turan kimdir, nereli kaç yaşında? Arıza'nın Halide Gürkan'ı Ayça Ayşin Turan'ın hayatı...

Ekranlara 'Arıza' dizisi ile gelen Ayça Ayşin Turan kimdir? Ayça Ayşin Turan nereli ve kaç yaşında? Son olarak Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız'da, Leyla karakterini canlandıran Ayça Ayşin Turan, Arıza dizisinin ilk bölümü ile kim olduğunu merak ettirdi.

Ayça Ayşin Turan kimdir, nereli kaç yaşında? Arıza'nın Halide Gürkan'ı Ayça Ayşin Turan'ın hayatı...

Ekranlara 'Arıza' dizisi ile gelen Ayça Ayşin Turan kimdir? Ayça Ayşin Turan nereli ve kaç yaşında? Son olarak Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız'da, Leyla karakterini canlandıran Ayça Ayşin Turan, Arıza dizisinin ilk bölümü ile kim olduğunu merak ettirdi. Ayça Ayşin Turan kimdir kimdir? Nerede doğdu, kaç yaşında, boyu, kilosu, oynadığı diziler ve filmler...Ayça Ayşin Turan, 1992 doğumludur. İlk oyunculuk deneyimini Dinle Sevgili dizisi ile yaşayan Ayça Ayşin Turan hakkında merak edilenler haberimizde… Ayça Ayşin Turan nereli ve kaç yaşında? Ayça Ayşin Turan kimdir, nereli kaç yaşında? Arıza nın Halide Gürkan ı Ayça Ayşin Turan ın hayatı... #1 Ayça Ayşin Turan, 25 Ekim 1992 Sinop doğumludur. Babası Kastamonulu annesi ise Sinoplu’dur. İstanbul Üniversitesi Radyo sinema Televizyon bölümünde eğitimine devam etmektedir. Oyunculuk eğitimini Gazanfer Özcan ve Gönül Ülkü tiyatrosunda alan Ayça Ayşin Turan ayrıca Sinop Belediye Konservatuarı'nda da eğitim görmüştür. Ayça Ayşin Turan kimdir, nereli kaç yaşında? Arıza nın Halide Gürkan ı Ayça Ayşin Turan ın hayatı... #2 2011 yılında yayınlanan Dinle Sevgili dizisiyle televizyon dünyasına adım atan oyuncunun asıl çıkışı Karagül dizisinde canlandırdığı “Ada” rolüyle olmuştur.
Geçtiğimiz yıllarda Netflix’de yayınlanan Hakan: Muhafız dizisinde Leyla karakterine hayat veren Ayça Ayşin Turan, 1.67 metre boyunda, 47 kilo ve Akrep burcudur. Ayça Ayşin Turan kimdir, nereli kaç yaşında? Arıza nın Halide Gürkan ı Ayça Ayşin Turan ın hayatı... #3Ayça Ayşin Turan’ın rol aldığı diziler ve filmler: 2019 – Hakan: Muhafız (Leyla) (TV Dizisi) 2017 – Meryem (Meryem Akça) (TV Dizisi) 2016 – Altınsoylar (Burcu) (TV Dizisi) 2015 – Sevimli Tehlikei (Zeliş) (Sinema Filmi) 2014 –Karagül (Ada) (TV Dizisi) 2011 –Dinle Sevgili (Gülfem) (TV Dizisi) Ayça Ayşin Turan kimdir, nereli kaç yaşında? Arıza nın Halide Gürkan ı Ayça Ayşin Turan ın hayatı... #4 Ekranların yeni dizisi Arıza'da Halide karakterine hayat veren Ayça Ayşin Turan güzelliği ile kendine hayran bırakıyor. Oyunculuğu ile de göz dolduran Turan'ın özel hayatı hayranları tarafından merak ediliyor. Ayça Ayşin Turan kaç yaşında, nereli? sorularının yanısıra güzel oyuncunun makyajsız hali görenleri şaşırttı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER