Ayrı Evlerde Ama Hala Bir Aile: Danny DeVito ve Rhea Perlman

Danny DeVito ve Rhea Perlman, ayrı evlerde yaşamalarına rağmen hala bir aile olmaya devam ediyor. İkilinin ilişkisi ve aile bağları hakkında ilginç detaylar burada!

Ayrı Evlerde Ama Hala Bir Aile: Danny DeVito ve Rhea Perlman

Belki de Diaz belli bir noktaya kadar haklı olabilir... Çünkü onun söylediği gibi ayrı odalarda uyumakla kalmayıp ayrı evlerde yaşayan, ayrılsalar da beraber olan hatta tüm zamanlarını birlikte geçiren bir başka ünlü çift var.

İlginç Yaşam Tarzı


İlginç Yaşam Tarzı

Danny DeVito ile Rhea Perlman, aynı çatı altında yaşamıyorlar ama hala bir aile olarak kalmayı da başardılar. Fox News Digital'e konuşan Danny DeVito, karısı Rhea ile yollarını ayırmalarının üzerinden 10 yıldan fazla zaman geçtiğini ama hala evli olduklarını ve her zaman birbirlerini desteklediklerini söyledi.

Uzun Süreli Evlilik


Uzun Süreli Evlilik

Danny DeVito ve Rhea Perlman, 1982 yılında evlendiler. Çiftin Lucy, Grace ve Jake adında üç tane çocuğu bulunuyor. Ayrıca ünlü çift çoktan torun sahibi de oldu. Danny DeVito, 42 yıl önce başlayan evlilikleri boyunca karısı Rhea ile artık arkadaşa dönüştüklerini ama buna rağmen ilişkilerini sürdürdüklerini sözlerine ekledi.

Aile Bağları


Aile Bağları

Danny DeVito, her gün karısı ve çocuklarıyla birlikte sohbet ettiğini ve birlikte vakit geçirdiklerini belirtiyor. Ayrı evlerde yaşamalarına rağmen aile bağlarını güçlü tutmayı başarıyorlar. Torun sahibi olmanın da aile içindeki mutluluklarını artırdığını söylüyor.

Özel Hayat ve İşbirliği


Özel Hayat ve İşbirliği

Danny DeVito ile Rhea Perlman, sadece özel hayatlarını paylaşmıyorlar. Geçmişte bazı ortak projeler de gerçekleştirdi. Ünlü çift 1978 yılında Taxi, 1996 yılında da Matilda adlı yapımlarda birlikte kamera karşısına geçti. DeVito, bu ortaklıkların sadece güzel işler yapmakla kalmayıp ilişkilerini de güçlendirdiğini düşünüyor.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2024, 17:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER