Bade İşçil'in Son Gelişmeleri

Bade İşçil'in son gelişmeleri hakkında en güncel ve detaylı bilgileri burada bulabilirsiniz. Oyuncunun kariyerindeki son durumu ve projeleri hakkında bilgiler.

Bade İşçil'in Son Gelişmeleri

Bade İşçil, geçtiğimiz günlerde Bebek sahilinde yürüyüş yaparken objektiflere takıldı. Son günlerde Sadettin Saran ile ilişkisi hakkında çıkan iddialara yanıt veren Bade İşçil, aşk sorularını gülerek şu şekilde yanıtladı: "Onu yakıştırdınız bana öyle mi? Gırgır geçiyoruz arkadaşlar. Ben yalnız geldim, yalnız gidiyorum. Beyefendinin de işi gücü vardır. Ama bir Fenerbahçeli olarak takıma başkan olmasını isterim."


Bade İşçil'in Son Gelişmeleri

Güzelliğim Yüzünden Dışlandım

Bade İşçil, katıldığı Ahmet Mümtaz Taylan'ın "Empati" programında ilginç açıklamalarda bulundu. Oyuncu, geçmişte arkadaşlarının kendisini kıskandığını ve dışladığını belirterek şunları söyledi: "Varlık sebebim güzel olmak değil, öyle yaşamıyorum. Kızlarla arkadaşlıklarımda eşlerinden, sevgililerinden beni kıskandıkları zamanlar oldu. Anlamsız buluyordum ve kendimi soyutluyordum. Güzellik işte burada sorundu."


Bade İşçil'in Son Gelişmeleri

Empati kurma sürecinde kendini düşündüğünü belirten İşçil, "Kız arkadaşlarımdan daha çok erkek arkadaşlarla geçinebiliyordum çünkü daha düz mantıklardı. Etraflarında olursam tehlike yaratabilirim diye görüşmelerine çağırmazlardı, dışlandığımı hissederdim." şeklinde konuştu.


Bade İşçil'in Son Gelişmeleri

Yeni Senaryo Heyecanı

İşçil, son olarak yeni bir senaryo okuduğunu açıkladı: "Bir dizi ile ilgili toplantıdan çıktım. Bir proje teklifi geldi. Daha yeni senaryomu verdiler ve şimdi okuyacağım. Koştur koştur eve gidiyorum, hikâyeyi merak ettim." Heyecanını paylaşan İşçil, yeni projeye olan ilgisini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2024, 13:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER