Barış Arduç, Hazır Giyim Markasının Toplantısında Basın Mensuplarıyla Buluştu

Barış Arduç, hazır giyim markasının toplantısında basın mensuplarıyla buluştu. Ünlü oyuncu, son moda trendleri hakkında bilgi verdi ve markanın yeni koleksiyonunu tanıttı.

Barış Arduç, Hazır Giyim Markasının Toplantısında Basın Mensuplarıyla Buluştu

Ünlü oyuncu Barış Arduç, yüzü olduğu hazır giyim markasının düzenlediği toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Arduç, yaptığı açıklamalarda, "Yaptığınız işten teveccüh gördüğünüz zaman hoşunuza gidiyor. Geri dönüşlerimizin pozitif olması motivasyonumuzu iştahımızı köpürten şeyler" dedi.

"Yakışıklılık Oyunculukta Gelip Geçici Bir Avantaj"



Barış Arduç, bir soru üzerine yakışıklılığın oyunculukta avantaj olup olmadığını şu şekilde değerlendirdi: "Başkalarına sormak lazım ama şöyle bakıyorum meseleye; fiziksel avantaj tabii ki bir avantaj, adıyla da müsemma. Kendi mesleğinde yeterince mesai harcamadığınız müddetçe o gelip geçici bir avantaj olarak kalır."

"Dünyanın En Hoş Kadınıyla Beraberim"



Bir muhabirin yaptığı yorum üzerine Barış Arduç, eşi Gupse Özay için "Esasında dünyanın en hoş kadınıyla beraberim" ifadesini kullandı ve eşine övgülerde bulundu.

10 Yıllık Büyük Aşk: Barış Arduç ve Gupse Özay


10 Yıllık Büyük Aşk: Barış Arduç ve Gupse Özay

Gupse Özay ile Barış Arduç'un 'Deliha' filmi setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşmüş, 29 Temmuz 2020 tarihinde evlenmiş ve 9 Eylül 2022'de kızları Jan Asya'ya kavuşmuşlardı.

"Hayatlarımıza Müdahil Değiliz"



Barış Arduç, eşi Gupse Özay ile ilişkilerinde müdahaleci olmadıklarını belirterek, "Biz kendi hayatlarımıza çok müdahil insanlar değiliz. Tabii ki bir fikir verme durumu var. İkimiz için karşılıklı neyin içinde mutlu ve neşeliysek birbirimize her anlamda sadece giyim kuşam değil, hep destek veriyoruz" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2024, 11:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER