Başak Sayan'ın oğlunun sağlık durumu nasıl?

Başak Sayan'ın oğlunun sağlık durumu nasıl?

Başak Sayan'ın oğlunun sağlık durumu nasıl?

Oyuncu / yazar Başak Sayan, yaşadığı süreci şöyle anlattı:

"İnsan hayatta ne kadar anlamsız şeylere takıldığını, ne kadar küçük şeyleri dert ettiğini anlayamıyor. Daha düne kadar dert etttiğim her şey 2-3 gündür anlamını yitirdi. Birkaç gün önce şiddetli ağlama ve kusma ile başlayan akut durum Milan’ın dengesini sağlayamaması ve sürekli iki adım atıp düşmesi sonucu tepe noktasına ulaşınca soluğu hastanede aldık.

Öğrendik ki 15 gündür hem benim hem de oğullarımın boğuştuğu influenza A virüsü sadece solunum yollarını değil bazı durumlarda sinir sistemini tutabiliyor. Doktorumuzun 'beyincik etkilenmiş virüsten, hemen MR çekilmesi gerek, altında başka bir şey olup olmadığını anlamalıyız' dediği an her şey durdu bir anda.

Genel anestezi alması gereken bu 1,5 saatlik görüntüleme öncesi gözüme uyku girmedi. Babamız Londra’da. O da dokuz doğurdu üç gündür. 'Döneceğim' dedikçe 'Kalmalısın' diyerek zor tuttuk onu da orada. Sağ olsun annem yetişti her zamanki gibi.

Sabah erkenden geldik hastaneye. Bu fotoğraf MR sonrası müşahede altında tutulurken çekildi. Çok şükür bunu da atlattık. MR temiz çıktı. Bu süreçte doktorun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladım. Lütfen grip diyerek hafife almayın. Bakın nerelere kadar geldi işin ucu. Her hastalık 'büyük küçük' denmeden önemsenmeli. Lütfen dikkat edin buna."

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2019, 10:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER