Behzat Uygur Jr. klip yönetmeni oldu

Behzat Uygur Jr. klip yönetmeni oldu

Behzat Uygur Jr. klip yönetmeni oldu
ŞARKICILIKTAN KLİP YÖNETMENLİĞİNE

‘Benimsin’
adlı single çalışması ile müzik dünyasına seri bir giriş yapan Uygur, geçtiğimiz aylarda Nihat Odabaşı’nın yönetmenliğini üstlendiği Demet Akalın “Nazar”, Soner Sarıkabadayı “Tekamül” ve Ozan Ünlü “Ben Ölürsem” gibi bir çok klibin prodüktörlüğünü yaparak öbür bir yeteneğini daha sergiledi.

Şimdilerde ise kendisine ait video prodüksiyon şirketini kurmanın heyecanını yaşayan genç yönetmen, yapmış olduğu gösterişli işlerle sosyal medyada alaka odağı oldu.

başta Ömür Gedik’in ‘Gece Hayvanı’ adlı çalışmasıyla yönetmen koltuğuna oturan Uygur, müzik sektöründe bir prensip imza atarak, Betül Demir’in yeni çıkarttığı ‘Esas Duruş’ adlı albümünde bulunan 12 şarkının tamamını takriben 16 saatte kliplendirdi.

“10 PARMAĞIMDA 10 BECERI”

Genç şarkıcı ve yönetmen, “Boyum 1.82 ve yer aşağı bir bu kadarım daha var. Betül Demir ile birlikte Türkiye’de hatta dünyada bir prensip imza atarak tüm albümü bir gecede kliplendirip promosyon videosu hazırladık. Çekimlerimin ayrıca prodüktörlüğünü ayrıca montajını ayrıca de yönetmenliğini yapıyorum. 10 parmağımda 10 marifet var desem yeridir. Ayrım yaratmak için koskocoman paralar tüketmek koşul değil. İşini sevip, çok çalışmak yeterli oluyor.” dedi.




Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2017, 12:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER