Berna Berkman İtalya'da çekim gerçekleştirdi

Giydiği kıyafetlerle sosyal medyada her zaman gündem olan ünlü Türk model Berna Berkman, İtalyanların ilgisini üzerine çekti.

Berna Berkman İtalya'da çekim gerçekleştirdi

Giydiği kıyafetlerle sosyal medyada her zaman gündem olan ünlü Türk model Berna Berkman, İtalyanların ilgisini üzerine çekti. L’OFFICIEL çekimleri için Milano’ya davet alan model, Milano Moda Haftası’nda dünyaca ünlü markalar ile çalışmalar yürüttü. Berkman, L’OFFICIEL dergisi için İtalya’nın Milano ve Como şehirlerinin farklı lokasyonlarda objektif karşısına geçti. Senaryo gereği, Como Gölü'ne giren modelin, soğuk hava şartlarına rağmen cesaretli pozları dikkat çekti. Berkman, bir başka senaryo gereği ise Hollywood yıldızı moda ikonu Audrey Hepburn'ü canlandırdı. Duomo Di Milano Meydanı'nda yapılan çekimlerde başarılı model Hepburn'e benzerliğiyle de dikkat çekti.
Ünlü manken, İtalya'da çekilen bu fotoğraf kısa sürede dikkatleri üzerine topladı. L'OFFICIEL Rusya dergisinin 13 Ekim tarihli digital basımında kapak fotoğrafı seçildi.
Berna Berkman İtalya da çekim gerçekleştirdi #3Berna Berkman İtalya da çekim gerçekleştirdi #4Berna Berkman İtalya da çekim gerçekleştirdi #5Berna Berkman İtalya da çekim gerçekleştirdi #6

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER