Beyoğlu’nda 3 ay önce yanan evde kafatası bulundu

Durum, Beyoğlu Yenişehir Mahallesi Kasap Hurşit Sokak'ta yaşandı.

Beyoğlu’nda 3 ay önce yanan evde kafatası bulundu

Durum, Beyoğlu Yenişehir Mahallesi Kasap Hurşit Sokak'ta yaşandı. İddiaya tarafından, sokak içerisindeki iki kişinin yaşadığı ahşap binada 3 ay önce yangın çıktı. İtfaiye ekipleri kadar söndürülen yangında bir birey ve köpeği kurtarılırken, evde başka kimsenin olmadığı iddia edilmişti. Yangından hemencecik sonra ortadan kaybolan bir birey hakkında ise komşuları kayıp ilanında bulunmuştu.

Hurdacılar yanan binada kafatası buldu

Yangından 3 ay sonra binada yer alan demirleri biriktirmek isteyen hurdacılar metruk binaya girerek çalışmaya başladı. Bu sırada hurdacı yerde kafatası olduğunu fark edince, panikleyerek durumu polise bildirdi. Durum yerine gelen polis ekipleri hurdacının ifadesine başvururken, yanan bina çevresine şerit çekerek önlem aldı.

Polis, kafatasının hakkında kayıp ilanı verilen şahsa ait olma ihtimali üzerinde duruyor

Polis ekipleri, hurdacının belirttiği ahşap binanı olduğu metruk alanda tahlil yaptı. Olayla ilgili çalışmalar sürerken, polis kafatasının hakkında kayıp ilanı bahşedilen şahsa ait olup olmadığı üstünde çalışma başlattı. Kafatasının kime ait olduğu ise yapılacak incelemelerin ardından belirlenecek. öte taraftan çevredeki vatandaşlar, ekiplerin çalışmalarını film izler gibi seyretti. Polis ekiplerinin durum yerindeki çalışmaları sürüyor.

Murat Horoz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER