Bodrum'da Ünlüler Buluşması

Bodrum'da Ünlüler Buluşması! Eğlencenin, lüksün ve şıklığın adresi Bodrum'da ünlülerin bir araya geldiği muhteşem etkinlik. Detaylar için tıklayın!

Bodrum'da Ünlüler Buluşması

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte ünlü isimler soluğu Bodrum'da aldı. Özellikle Mehmet Ozan Dolunay, Mert Yazıcıoğlu, Tuba Büyüküstün, Hande Doğandemir, Seda Bakan gibi başarılı oyuncular, Kerem Bürsin'in doğum gününü kutlamak için bir araya geldi.


Bodrum'da Ünlüler Buluşması

Kerem Bürsin'in Doğum Günü Partisi


Bodrum'da Ünlüler Buluşması

Bodrum'da yeni yaşını kutlayan Kerem Bürsin, 11 yıl önce Güneşi Beklerken dizisinde birlikte rol aldığı Hande Doğandemir ile verdiği pozunu sosyal medya hesabında paylaştı.

Hadise ile İlişkisi

Partiye katılan ünlüler arasında dikkat çeken isimlerden biri de şarkıcı Hadise oldu. Kerem Bürsin ve Hadise'nin sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar kısa sürede gündem oldu.


Bodrum'da Ünlüler Buluşması

Kerem Bürsin: "Sade ve Tatlıydı"

İstanbul Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kerem Bürsin, doğum günü partisi için, "Çok güzel ve sade bir kutlama oldu. Tatlı anılarla dolu bir gün geçirdik." ifadelerini kullandı.

"Sadece Yakın Arkadaşız"

Hadise ile çekilen pozlar sosyal medyada aşk iddialarına neden olmuştu. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Kerem Bürsin, "Hadise ile sadece yakın arkadaşız. Bu tür spekülasyonlara hiç gerek yok. Bir kadın ve bir erkek sadece arkadaş olamaz mı?" şeklinde konuştu.


Bodrum'da Ünlüler Buluşması
Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2024, 08:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
SIRADAKİ HABER