Britney Spears'in Olaylı Gecesi

Pop yıldızı Britney Spears'ın olaylı gecesi hakkında en son haberler ve detaylar. O gece neler yaşandı? İşte tüm ayrıntılar ve gelişmeler burada!

Britney Spears'in Olaylı Gecesi

'Popun Prensesi' olarak anılan ABD'li şarkıcı Britney Spears, Los Angeles'taki Chateau Marmont otelinde yaşanan olaylı bir gecenin kahramanı oldu. Pop yıldızını yakından tanıyan kaynaklar, olayın Britney'nin erkek arkadaşı Paul Richard Soliz ile yaşadığı kavgada yaralanmasından kaynaklandığını belirtti.

İtfaiye Departmanı Müdahale Etti


İtfaiye Departmanı Müdahale Etti

Los Angeles İtfaiye Departmanı sözcüsü Brian Humphrey, Chateau Marmont'a bir ambulans çağrıldığını doğrulayarak, "Yetişkin bir kadının yaralandığını bildiren bir 911 çağrısı aldık" dedi. Arayan kişi yaralanmanın niteliği hakkında fazla bilgi vermedi. Bölgeye bir ambulans gönderildi ve herhangi bir tedavi uygulanıp uygulanmadığı raporlardan anlaşılmadı. Kimse hastaneye nakledilmedi.


Britney Spears'in Olaylı Gecesi

Britney Spears, yaşadığı sinir krizi iddialarının ardından otelin kapısında görüntülendi. Şarkıcı, Soliz'le birlikte otelin kapısında, üzerinde iç çamaşırları ve sardığı battaniye ile şaşkın bakışlar eşliğinde objektiflere yansıdı.


Britney Spears'in Olaylı Gecesi

Bir kaynak, Spears'ın güvenlik eşliğinde otelden ayrıldığını ve şu anda evde güvende olduğunu belirtti. Yakın çevresi ise endişeli olduklarını ve Soliz'le olan ilişkisi konusunda kaygılarının sürdüğünü ifade etti.


Britney Spears'in Olaylı Gecesi

Sinir krizi geçirdiği iddia edilen şarkıcı, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Burkulmuş ve şişmiş ayak bileğim için sağlık ekiplerinin yasal olmayan şekilde odama geldiğini" belirtti ve annesini suçladı. Spears, "Annemin işin içinde olduğunu biliyorum!" diyerek annesine karşı sert ifadeler kullandı.


Britney Spears'in Olaylı Gecesi

Britney Spears, eski eşi Kevin Federline ile ayrılma sürecinde büyük bir çöküş yaşamış ve psikolojik sorunlar yaşamıştı. Bir gece saçlarını kazıtıp tüm dünyanın gözleri önünde çalkantılı bir dönem geçirmişti. 13 yıl boyunca babası Jamie'nin vesayeti altında yaşamak zorunda kalan ünlü şarkıcı, hayatındaki zorluklarla kamuya açık bir şekilde mücadele etmişti.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2024, 11:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER