Burcu Biricik: Mutlu ve Heyecanlı Bekleyişinde

Burcu Biricik'in mutlu ve heyecanlı bekleyişiyle dolu hikayesini keşfedin. Ünlü oyuncunun hayatındaki yeni dönem hakkında merak ettikleriniz burada!

Burcu Biricik: Mutlu ve Heyecanlı Bekleyişinde

Burcu Biricik, Mutlu ve Heyecanlı Bekleyişinde


Burcu Biricik, Mutlu ve Heyecanlı Bekleyişinde

2016 yılında hayatlarını birleştiren Burcu Biricik ve Emre Yetkin çifti, geçtiğimiz ocak ayında bebek müjdesi vererek magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Mutlu çiftin kız bebek beklediği haberi sevenlerini sevince boğmuştu. Genç ve yetenekli oyuncu, Kanal D ekranlarında başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken 'Camdaki Kız' dizisindeki rolüyle izleyicilerin gönlünde taht kurmuş ve şimdi de ilk çocuğunu kucağına almanın heyecanını yaşıyor.

Özel Gününde 35 Yaşını Kutladı


Özel Gününde 35 Yaşını Kutladı

Geçtiğimiz akşam dostlarıyla özel bir etkinlikte 35. yaşını kutlayan Burcu Biricik, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan ünlü isim, "Hayatımı yavaşlattığım dönemdeyim. Dinleniyorum ve senaryo okuyorum. Arkadaşlarımı ziyaret ediyorum, bu şekilde oyunlarına gidiyorum" sözleriyle dikkatleri üzerine çekmişti.

Hamilelik Pozlarıyla Gündemde


Hamilelik Pozlarıyla Gündemde

Karnı burnunda çektiği pozlarını sosyal medya hesabında paylaşan Burcu Biricik, hayranlarından büyük beğeni topluyor. Kız bebek bekleyen ünlü oyuncuya takipçilerinden gelen "Hamilelik çok yakıştı", "En güzel anne" gibi yorumlar, mutluluğunu katlıyor.

Sevdiklerine Duygusal Anlar Yaşattı


Sevdiklerine Duygusal Anlar Yaşattı

Burcu Biricik'in özel gününde pastasında 'Luna' yazdığı görüldü. Mumları üflemeden önce sevdiklerine duygusal bir konuşma yapan ünlü isim, kızının adını da paylaşarak sevenlerini heyecanlandırdı. Eğlenceli anları sosyal medya hesabından paylaşan Biricik'in doğum günü kutlamasındaki samimi detaylar, takipçilerinin ilgisini çekti.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2024, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER