Caner Survivor'a katılacak mı? Caner Toygar kimdir?

Caner Survivor'a katılacak mı? Caner Toygar kimdir?

Caner Survivor'a katılacak mı? Caner Toygar kimdir?

Yıllar önce bardak kırma hareketiyle akıllarda yer eden damat adayı Caner Toygar, yıllar sonra izdivaç progranda karşımıza çıktı. İzdivaç programında Berke ile evlenen Caner Toygar kısa sürede boşanma kararı aldı.Caner'in yaptığı paylaşımlar "Survivor'a mı gidecek" dedirtti.

CANER SURVİVOR'A MI GİDİYOR?

Bu açıklamaların ardından Caner, Instagram hesabından Survivor fotoğrafı paylaşıp "her an her şey olabilir." diyerek kafaları karıştırdı. Caner'in Survivor'a katılıp katılmayacağı merak konusu oldu.

CANER TOYGAR KİMDİR?

1 Ocak 1980 tarihinde Adana'da dünyaya gelen Caner Toygar, lise tahsilinin ardından eğitimine devam etmedi. İsmini katıldığı evlilik programlarıyla geniş kitlelere duyuean Caner Toygar, Tülin Koca ile yaşadığı aşk ile Türkiye gündemine oturdu ve kısa sürede isminden sıkça söz ettiren kişi haline geldi. 2009 yılında çıkardığı "Naber Fıstık" isimli albümle müzik piyasasında şansını deneyen Caner Toygar, uzun süren sessizliğini Esra Erol’da bozdu. Programda tanıştığı Berke ile hayatını birleştiren Caner Toygar, Esra Erol’un ekibinde çalışıyor.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2017, 15:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER