Cem Yılmaz: 'Öyle şeyler söylemekten utanırım'

Cem Yılmaz: “Öyle şeyler söylemekten utanırım”

Cem Yılmaz: 'Öyle şeyler söylemekten utanırım'

Cem Yılmaz, oyuncu Ahu Yağtu ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen oğlu Kemal’i ve bir süredir birlikte olduğu Defne Samyeli ile ilişkisine değindi. Cem Yılmaz: “90'ların başında 17-18 yaşındaydım. İçine kapanık demeyeyim bu işlerin köküyle çok ilgilenen bir çocukluk geçirdim. Her Şey Çok Güzel Olacak'ta Mazhar Alanson abinin oynadığı karakter kendi fotoğrafını kesip Porsche'nin içine koyar. O bendim işte. Fotoğrafları kesip kesip kendimce afişlerde en başlarda yer aldım. Filmlerde oynadım. Yazdım. Çizdim” ifadelerini kullandı.

“BİLİYOR MUSUN BENİM BABAM CEM YILMAZ”

Cem Yılmaz oğlu Kemal ve oğlunun arkadaşı arasında geçen bir diyaloğu şu sözlerle ifade etti: “Ne iş yaptığımı Kemal’den duydum bir keresinde. Üç yaşındayken, kendisiyle yaşıt bir arkadaşına anlatıyordu. Yürek burkan bir sahneydi. ‘Biliyor musun benim babam Cem Yılmaz' dedi çocuğa. Arkadaşı ‘Ne iş yapıyor?' dedi. ‘Akrobatistan, insanları güldürüyor' dedi Kemal”

“İNŞALLAH İYİ BİR İNSAN OLUR”

Yılmaz: “Akrobatistan ne ya? Ne iş yaptığımı bilmiyor ama oğlandan çok memnunum. Bana kendi çocukluğumu hatırlattığı için çok hoşuma gidiyor. Kendi havasında bir herif. İnşallah iyi bir insan olur” ifadelerini kullandı.

“ÖYLE ŞEYLER SÖYLEMEKTEN UTANIRIM”

Uzun süredir şarkıcı ve sunucu Defne Samyeli ile ilişki yaşayan Cem Yılmaz, beraberliğinin uzun yıllar süreceğine inandığını söyledi ve sözlerine şu şekilde devam etti: “Çok uzun yıllar devam edecekmiş bu ilişki gibi bir his var içimde… O his güzel. Çok iyi arkadaşız. Çok da mutluyuz. Daha başlamamış gibiyiz. Herkes ilişkisinden masalsı bahsediyor. Öyle şeyler söylemekten utanırım. Bize yakıştırmam. Masallar gibi değil” 

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2019, 18:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER