Cenk Eren'in Estetik ve Sağlık Durumu

Cenk Eren'in estetik ve sağlık durumu hakkında merak edilenler burada! Cenk Eren'in sağlık ve estetik ile ilgili en güncel bilgileri ve detayları öğrenmek için hemen tıklayın.

Cenk Eren'in Estetik ve Sağlık Durumu

Bir süredir müzik dünyasından uzak kalan ünlü şarkıcı Cenk Eren, estetik operasyon geçirdi. 58 yaşındaki sanatçı, iyileşme sürecinde medyadan uzak kalmayı tercih etti. Eren, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ameliyat geçirdiğini duyurdu. Estetik operasyonunun detaylarıyla gündeme gelen Eren'in hayranları, uzun süredir bekledikleri haberle sevindiler.


Cenk Eren'in Estetik ve Sağlık Durumu

"Nerelerdesin diye sorup duruyordunuz"

Eren, estetik operasyonunun ardından yayınladığı fotoğrafın altına "Nerelerdesin diye sorup duruyordunuz" notunu düşerek sevenlerine mesaj gönderdi. Sanatçının ameliyat sonrası hali, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Retina Ameliyatı

Geçtiğimiz günlerde sağ gözünde retina yırtığı tespit edilen Cenk Eren, hayranlarını üzen bir haber paylaşmıştı. Sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Eren, ameliyat olacağını duyurmuş ve sevenlerinden dualarını beklediğini belirtmişti.


Cenk Eren'in Estetik ve Sağlık Durumu

"Nazar Değdirdiniz"

Cenk Eren, sağlık sorunuyla ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımında, "Nazar değdirdiniz. Sağ gözümde retina yırtılması oldu. Ameliyatımı çok değerli hocam yapacak. Dualarınızı bekliyorum." ifadelerini kullanarak hayranlarıyla durumu paylaştı.

Ameliyat Sonrası Durum


Cenk Eren'in Estetik ve Sağlık Durumu

Geçtiğimiz gün retina ameliyatını başarıyla geçiren Cenk Eren, sosyal medya hesabından durumu hakkında bilgi verdi. Eren, ameliyat sonrası hastanede bir gece daha kalacağını ve doktorunun başarılı bir operasyon gerçekleştirdiğini paylaştı.


Cenk Eren'in Estetik ve Sağlık Durumu

Şarkıcı, paylaşımında şu cümlelere yer verdi: "Dün sabah retina ameliyatım Prof. Dr. Tunç Ovalı hocam sayesinde çok başarılı geçti. Hastanede bir gece daha kalacağım. Bu ara hasta yatağında bile yakışıklıyım."

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2024, 08:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER