Demet Akbağ İbrahim Selim ile Bu Gece Programında!

Demet Akbağ ve İbrahim Selim'in keyifli sohbetine hazır olun! Bu gece programında eğlenceli anlar, sürpriz konuklar ve bol kahkaha sizi bekliyor.

Demet Akbağ İbrahim Selim ile Bu Gece Programında!

Usta oyuncu Demet Akbağ, İbrahim Selim’in sunduğu ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programına konuk oldu. Programda ilginç açıklamalarda bulundu.

Öpüşme Sahnesi Detayları


Öpüşme Sahnesi Detayları

Akbağ, "Neden hiçbir projede öpüşmediniz?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Siz atlamışsınız öpüştüm ama masum bir busecikti. Ragıp Savaş ile ‘Sen Harikasın’ dizisini çekiyorduk. Ara ara öpüşme oluyordu."

Babasının Tepkisi ve Oyunculuk Kariyeri


Babasının Tepkisi ve Oyunculuk Kariyeri

Akbağ, babasının oyuncu olmasını istemediğini de söyledi: “Babamın baskın biri olmasının avantajı ise oyuncu olmamdır. ‘Ben bir şey yapmalıyım bu böyle gitmez’ dedim ve oyuncu oldum."

BKM ve Pazarlık Yeteneği


BKM ve Pazarlık Yeteneği

Demet Akbağ, “BKM’ye ortak mısınız?” sorusuna şu cevabı verdi: “Ortak değilim. Gönül ortağıyım. Necati Akpınar ve Yılmaz Erdoğan ortak. Tabii birlikte basamakları çıktık ve çok proje yaptık."

Oyuncu ayrıca en büyük özelliğinin her yerde pazarlık yapması olduğunu dile getirdi: “Pazarda çatır çatır pazarlık yaparım. ‘Demet Ablam hoş geldin’ dedikleri an daha iyi yapıyorum. Çeşme Pazarı bilir beni."

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2024, 16:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER