Deniz Akkaya'ya Karşı Açılan Dava ve Velayet Davası

Ünlü model Deniz Akkaya'ya karşı açılan dava ve velayet davasıyla ilgili detaylar burada! Olayın gelişmeleri ve son durum hakkında bilgi alın.

Deniz Akkaya'ya Karşı Açılan Dava ve Velayet Davası

Deniz Akkaya'ya Karşı Açılan Dava

Efe Önbilgin, sosyal medya üzerinden Deniz Akkaya'nın kızı ve kendisi hakkında asılsız ithamlarda bulunarak kamuoyunda rencide ettiğini iddia ederek Aile Mahkemesi'ne başvurdu. Bu başvuru sonucunda bir ay süreyle konuşmama kararı aldırdı.

Velayetin Değiştirilmesi Talebi

Efe Önbilgin, konuşmama kararının ardından Deniz Akkaya'ya karşı velayet hakkını kötüye kullandığı iddiasıyla "velayetin değiştirilmesi" davası açtı. İstanbul Aile Mahkemesi'ne sunulan dilekçede, Deniz Akkaya'nın çeşitli eylemlerle çocuğunun babasıyla iletişimini engellediği ve velayet görevini kötüye kullandığı iddia edildi.

  • Efe Önbilgin, Deniz Akkaya'nın çocuğuyla iletişimi bilinçli olarak engellediğini ve kendi özel hayatını kısıtlaması nedeniyle çocuğu sık sık başka yerlere gönderdiğini iddia ediyor.
  • Akkaya'nın uyuşturucu madde kullanımıyla ilgili duyumlar aldıklarını belirten Önbilgin, Adli Tıp Kurumu'na başvurarak bu durumun tespit edilmesini istiyor.
  • Efe Önbilgin, çocuğuna maddi ve manevi destek sağlamaya hazır olduğunu vurgulayarak velayetin kendisine verilmesini talep ediyor.
Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2024, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER