Diriş Ertuğrul 112. bölüm CANLI İZLE... Diriliş Ertuğrul İZLE... |Diriliş'te büyük hesaplaşma

Diriş Ertuğrul 112. bölüm CANLI İZLE... Diriliş Ertuğrul İZLE... |Diriliş'te büyük hesaplaşma

Diriş Ertuğrul 112. bölüm CANLI İZLE... Diriliş Ertuğrul İZLE... |Diriliş'te büyük hesaplaşma

Diriliş Ertuğrul'un 112. bölümü için geri sayım başladı. Yeni bölümde Diriliş'te aksiyon hiç bitmeyecek. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Uç beyliğinin Ertuğrul’dan Günalp’a geçmesiyle, bu ikili arasındaki ilişki nerelere ulaştıracak ve "Kılıç hakkımızla fethetmeye kaleler almaya muktediriz evel Allah" diyen Ertuğrul neler yapacak. Merak uyandıran bölümü haberimizdeki link aracılığıyla canlı izleyebilirsiniz...  İşte, Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölüm fragmanı. Diriliş Ertuğrul çarşamba akşamı saat 20.00'da TRT 1 ekranlarında olacak.  Peki Diriliş Ertuğrul 112. .bölümü izlemek için ne yapmalıyız? İşte tüm detaylar haberimizde...

Diriş Ertuğrul 112. bölüm CANLI İZLE... Diriliş Ertuğrul İZLE... |Diriliş Ertuğrul'da büyük hesaplaşma...

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç paylaştığı sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 112.bölümü 28 Mart çarşamba günü TRT 1 ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'U CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Diriliş Ertuğrul'un 111. bölümünü izlemek için tıklayınız...

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK? NEFES KESEN BÜYÜK HESAPLAŞMA

Ertuğrul, bir oyun kurarak Ahmet’in Kritos’u kurtarmasını sağlamış ve bu sayede Ahmet, Kritos’un güvenini kazanmıştı. Bu yüzden Kritos, Ahmet’i Köpek’in yanına elçi olarak göndermişti. Ahmet ise Köpek’in canını kurtararak onun da güvenini kazanmıştı. Günalp, Ertuğrul’un onu öldüreceğini düşünürken kendini onunla birlikte Söğüt’te bulmuştu. Köpek, Ertuğrul’un ipini çekebilmek için sultanı Ertuğrul’a karşı dolduruşa getirmeye çalışmış ve devlet erkanını da yanına almıştı. Bu sayede de Ertuğrul’un uç beyliğinin elinden alınması için sultana ferman imzalatmıştı. Aslıhan’ın ve beylerin Söğüt’e göçme konusundaki endişeleri ise artmıştı. Ertuğrul ve Kritos Söğüt’te karşı karşıya gelmiş ve Kritos, Ertuğrul’un eline geçmişti. Sonrasında saraydan gelen bir fermanla, Ertuğrul’un uç beyliğinin elinden alındığı ve Günalp’a verildiği anlaşılmıştı…

Ertuğrul, Köpek’in kendisine karşı çevirdiği oyunların üstesinden gelebilecek mi? Uç beyliğinin Ertuğrul’dan Günalp’a geçmesiyle, bu ikili arasındaki ilişki nereye varacak? Ahmet, Köpek’in yanında neler yapacak? Marya’nın akıbeti ne olacak?

Uç beyliğinin kaybedilmesinden sonra Kayı Obası’nda ahval ne olacak? Söğüt’e göçme hususunda Çavdarların tavrı ne olacak? Köpek’in gitgide artan nüfuzu, devleti tamamen ele geçirmesini sağlayacak mı? Günalp’ı Ertuğrul’a karşı kışkırtmayı başarabilecek mi? Köpek, Altunaba’dan sonra hedefine kimi alacak? Sultan Gıyaseddin’in Köpek’e karşı hamlesi ne olacak?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ertuğrul’un sultan tarafından masum olduğuna karar verilmiş ve Ertuğrul; Artuk, Turgut, Bamsı ve Sungur’u kurtarmış, Günalp’a da haddini bildirmişti. Altunaba, Kılıçarslan ve anasını katletmiş, Emir Saadettin ise Altunaba’yı öldürerek iyice güçlenmişti. Halime ise, Ertuğrul’a gebe olduğu muştusunu vermişti. Ahmet, Ertuğrul’dan aldığı vazife için yola çıkmış ve cehennem savaşçılarının lideri olmuştu. Bu sayede de Kritos’a kendini kabul ettirmeye muvaffak olmuştu. Günalp ve Tekfur Kritos, sulh anlaşmasını yapacakları sırada Ertuğrul gelmiş, oyunu bozmuş ve Günalp ile Kritos’u zapt etmişti…

Emir Saadettin’e koşulsuz itaati yüzünden gaflet içine düşen Günalp, içine düştüğü bu durumu anlayabilecek mi? Günalp ve Kritos’un akıbeti ne olacak? Ahmet, verilen vazifeyi yerine getirebilecek ve Emir Saadettin’in güvenini yeniden kazanabilecek mi? Söğüt’e göçme hususunda Kayılar ve Çavdarlar arasında yaşanan anlaşmazlık ve Aslıhan’ın endişeleri nereye varacak? Turgut ve Aslıhan arasındaki gerginlik ne olacak?

Emir Saadettin ile Mahperi’nin oyunları, devleti nereye sürükleyecek? Emir Saadettin’in devletin içinde ve sultan üzerinde kurduğu tahakküm, bertaraf edilebilecek mi? Gıyaseddin’in Emir Saadettin’e karşı bir hamlesi olacak mı?

 

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2018, 08:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER