Doğa Rutkay muhabirleri görünce telefona sarıldı!

Doğa Rutkay muhabirleri görünce telefona sarıldı!

Doğa Rutkay muhabirleri görünce telefona sarıldı!
Sözcü'den Mustafa Kızgınyürek'in haberine göre muhabirlerin sorularını duymamazlıktan gelen Doğa Rutkay telefonunu bir an olsun kapatmadı.

Uzun süre alışveriş merkezinde gezen Doğa Rutkay, objektiflere öpücük atmakla yetindi. Öte yandan ikiz bebeklerinin cinsiyetini öğrenen Doğa Rutkay'ın bir kız bir erkek bebeği olacak.



HAMİLELİĞİNİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Doğa Rutkay bugün sosyal medya hesabından eşiyle fotoğrafını paylaşıp altına düştüğü notla ikiz bebekleri olacağını ilan etti.

İşte Rutkay'ın o notu:

"Doğrudur efendim, bu fotoğrafta biz dört kişiyiz. Bir kadın olarak tıpkı büyük büyük anneannelerim gibi ben de çifte bebek mutluluğu yaşıyorum. Tam da arzu ettiğimiz vakitte... Sevenler sağ olsun, öyle çok sordunuz öyle çok istediniz ki... Bu bebeklerin bir sebebi de sizlerin güzel kalbi. Ne mutlu bize. Vatana millete faydalı, merhametli, vicdanlı evlatlar olsunlar.



Allah isteyen herkese bu müjdeyi yaşatsın en içten hislerimle bunu diliyorum. Dualarınıza, tüm iyi dileklerinize, saygınıza, sevginize, içtenliğinize kalben teşekkürler. İnşallah kucağımıza alalım, hep beraber sevelim. Kamal’lar"
Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2018, 15:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER