Eda Özerkan'ın Anneler Günü Röportajı

Eda Özerkan'ın Anneler Günü röportajında annesiyle olan özel bağını, anıları ve duygularını paylaşıyor. Anneler Günü için duygusal bir içerik.

Eda Özerkan'ın Anneler Günü Röportajı

2016 yılında meslektaşı Timur Acar ile hayatını birleştiren Eda Özerkan, bir yıl sonra Eliz'in doğumu ile ilk kez anne olma mutluluğunu yaşadı. 40 yaşındaki oyuncu, "Annelik hayatın ta kendisi. Karşılıksız, beklentisiz, sonsuz sevgi. Ne söylesem kelimelerim yetersiz kalır, yaşanması gereken bir duygu" sözleriyle annelik deneyimini anlattı.

Annelik ve Kariyer Dengesi


Annelik ve Kariyer Dengesi

MAG dergisinin Anneler Günü özel içeriğine verdiği röportajda Özerkan, anne olduktan sonra hayatında yaşanan değişiklikleri paylaştı. "Anne olmadan önce daha bireysel kararlar alıyorsun ama şimdi kararlarımı verirken önceliğim evladım. Kendi isteğimle onun her anına şahit olmak için mesleğime ara vermiştim." diyen oyuncu, işine kaldığı yerden devam ederken Eliz'in her anında yanında olmanın önemini vurguladı.

Rüyada Eliz'i Görmek


Rüyada Eliz'i Görmek

Eda Özerkan, kızının adı Eliz'e nasıl karar verdiklerini anlattı. "Düğüne üç gün kala, rüyamda kızım olduğunu ve adını da Eliz koyduğumu görmüştüm. Altıncı hissim iyidir. Uyandığımda herkese 'Benim kızım olacak. Adı da Eliz' dedim." diyen oyuncu, rüyasının gerçekleşmesiyle kızının adının Eliz olduğunu belirlediklerini paylaştı.


Eda Özerkan'ın Anneler Günü Röportajı
  • Anne olmanın konfor alanından çıkmayı gerektirdiğini söyleyen Özerkan, kızıyla geçirdiği her anın kıymetini biliyor.
  • Eliz'in cinsiyetinin belli olmasının ardından direkt olarak adını Eliz koyduklarını ifade eden oyuncu, bu kararın doğru olduğuna inanıyor.
Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2024, 21:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER