Edvina Sponza yüzüğü taktı!

Edvina Sponza yüzüğü taktı!

Edvina Sponza yüzüğü taktı!
Takvim Gazetesi'nin özel haberi Demet Şener'in keyfini kaçıracak. Şener, eski basketbolcu İbrahim Kutluay'ın kendisini sosyetik Edvina Sponza ile aldattığı iddiasıyla boşanmak için soluğu iki yıl önce mahkemede almıştı. İki çocuğunun babası Kutluay'la çekişmeli boşanma davası hala süren Şener, yasak aşk iddiasının patladığı günlerde "İbrahim boşanmamak için yalvardı" demişti. Ancak, Kutluay'la ilişkisi doludizgin süren sosyetik yogacının geçtiğimiz günlerde çekilen fotoğraflarındaki bir detay bu aşkın gelip geçici olmadığını gözler önüne serdi. Bir dergi çekimi için objektif karşısına geçen sosyetik güzelin parmağındaki tam tur pırlanta alyans dikkat çekti..

İKİNCİ EVLİLİK YOLDA MI?

Sponza'nın alyansı, sosyetik yogacı ile aşkı İbrahim Kutluay'ın kendi arasında yüzük taktığını düşündürdü. Üç çocuğunun babasından 2012'de boşanan Sponza'nın sağ eline evlilik yüzüğü takması ise boşanma davası süren Kutluay'la aşkını bir adım öteye götürmek için gün saydığını kanıtladı. Bunun üzerine gözler Sponza'ya da ikinci kadın davası açan Demet Şener'e çevrildi.

Demet Şener, 'ikinci kadın' ilan ettiği Sponza'ya 500 bin liralık tazminat davası açmıştı. 29 Kasım'da görülecek davayı iple çeken Şener'in Sponza'nın alyansına nasıl tepki vereceği merak ediliyor.
Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2018, 12:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER