Esra Erol’da programına katıldı, hayatının şokunu yaşadı

20 yaşındaki genç Uğurcan Celepoğlu geçtiğimiz haftalarda Esra Erol'da programına katılarak hiç görmediği babası Ali Celepoğlu'nu aramaya gelmişti.

Esra Erol’da programına katıldı, hayatının şokunu yaşadı

20 yaşındaki genç Uğurcan Celepoğlu geçtiğimiz haftalarda Esra Erol'da programına katılarak hiç görmediği babası Ali Celepoğlu'nu aramaya gelmişti. Uğurcan'ın acılarla dolu hayat hikayesi ise izleyicileri gözyaşlarına boğdu. Çocukluğu yetiştirme yurtlarında geçen Uğurcan 13 yaşından daha sonra annesi Nargüzel Celepoğlu'nun yanında gitmişti. Kimlikteki baba hanesinde Ali Celepoğlu yazar Uğurcan yıllarca baba hasreti çektiğini ve yurttan çıktıktan sonradan da annesi tarafından fazla kez maddesel ve sözlü şiddete maruz kaldığını gözyaşları içinde anlatmıştı. Programa katılan anne Nargüzel Celepoğlu ise küçük yaşta Ali Celepoğlu isimli kişi göre kandırılarak birlikte kaçtıklarını ve ailesinin öğrenmesi üzerine apar topar düğün kıydıklarını bir vakit sonradan da Uğurcan'ı dünyaya getirdiğini ifade etti.

Esra Erol'un programında Uğurcan'ın babası olarak aranan Ali Celepoğlu kısa zaman içerisinde bulunarak yayına katıldı. Tüm iddiaları programda reddeden Ali Celepoğlu, Nargüzel ile evliliğinin bütün bir kumpas olduğunu elini zeka tutmadığını ve nikah kıyıldıktan sonra birkaç saat içinde kendisinin kaçtığını dile getirdi. Bu iddiaları muhakkak bir dille reddeden anne Nargüzel Celepoğlu ise babanın Ali Celepoğlu olduğu konusunda ısrarcı davranarak gerçeklerle yüzleşmek istemediği için yalan söylediğini sözlerine ekledi.

20 yaşındaki Uğurcan Celepoğlu ile nüfusuna kayıtlı olduğu Ali Celepoğlu arasında DNA testi yapıldı. Ali Celepoğlu, Uğurcan'ın biyolojik babası çıkmadı. Hafta başında bitmiş Esra Erol'da programına katılan anne Nargüzel Celepoğlu oğlunun babası konusunda yalan söylediğini itiraf etti. 1999 yılında Ali Celepoğlu ile evlendikten daha sonra kaçtığını itiraf eden Nargüzel Celepoğlu, o dönem birlikte çalıştığı U.Y. isimli şahsın Uğurcan'ın hakiki babası olduğunu belirtti. O dönemi bütün en ince ayrıntısına kadar anlatan Nargüzel Celepoğlu, tüm izleyicilere Uğurcan'ın babası bulundu, dedirtti. Kısa süre içinde Tokat'ta yaşamış U.Y., Esra Erol göre bulundu. Uğurcan'ın biyoloji ile ilgili babası olduğu bahis edilen U.Y. telefonla canlı yayına bağlanarak o dönemde ilişkileri olduğunu kabul etti. Uğurcan'ın varlığından farkında olduğunu sözlerine ekleyen U.Y., Nargüzel Celepoğlu'nun o dönemki seri hayatından dolayı belirlenmiş olamadığını ve bu sebeple çocuğun peşine düşmediğini sözlerine ekledi. Peşinde Tokat'ta yaşayan U.Y. (45) isimli şahıstan DNA testi örneği alındı.

Hayatının sadece yalanlar üstüne kurulu olduğunu söyleyen Uğurcan Celepoğlu bu kere biyolojik babasına yaklaşmanın heyecanını yaşadı. Uğurcan Celepoğlu ve U.Y. arasında DNA testi yapıldı. Fakat U.Y. de Uğurcan'ın biyolojik babası çıkmadı. Canlı yayında gözyaşlarına dominant olamayan genç adam annesine bütün gerçekleri açıklaması için yalvardı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER