Esra Tekgöz Kızıltaş kimdir?

Esra Tekgöz Kızıltaş kimdir?

Esra Tekgöz Kızıltaş kimdir?
Esra Tekgöz Kızıltaş kimdir? İşte hakkında bilinmeyenler…
Esra Tekgöz Kızıltaş kimdir? İşte hakkında bilinmeyenler
Sosyetik Ev Kadınları'nda yer alan Esra Tekgöz Kızıltaş kimdir? sorusu bu aralar magazinin gündeminde. İşte sosyetenin ünlü siması hakkında merak edilenler...
5 Şubat 2018 - 11:11
Facebook'ta Paylaş
×

Paylaş

Kapat
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10

Sosyetik 5 kadının birbirleri ile kıyasıya bir rekabete gireceği Sosyetik Ev Kadınları Kanal D’de fenomen olmaya aday gözüküyor. Peki Sosyetik Ev Kadınları Esra Tekgöz Kızıltaş kimdir?

esra-tokguzic

ESRA TEKGÖZ KIZILTAŞ KİMDİR?

Esra Tekgöz Kızıltaş Gia Cadde Güzellik merkezinin kurucusudur. 13 yıllık öğretmenlik hayatı vardır. Aslında matematik okudui daha sonra öğretmenlikten sıkıldı ve iş kadını olmak için sektör değiştirmek istedi. Bir müşteri olarak kendi ihtiyaçlarından yola çıktı ve kendisinin istediği gibi bir güzellik ve masaj merkezi kurdu.

Esra Tekgöz sonradan evlenerek soy ismini Kızıltaş olarak değiştirmiştir. İstanbul'un en çok sevilen ve en pahalı güzellik merkezi olan Gia Güzellik merkezinde sosyetenin de nabzı tutulmaktadır. Bu güzellik merkezine gelen müşteriler ile samimi ilişkiler kuran Esra Tekgöz Kızıltaş böylece sosyeteye de dahil olmuş oldu. Evlidir ve 2 oğlu vardır. esratekgoz. com isimli bir internet sitesi vardır.























Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2018, 14:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER