Farah Zeynep Abdullah şarkıcı oldu

Farah Zeynep Abdullah şarkıcı oldu

Farah Zeynep Abdullah şarkıcı oldu
Güneş Gazetesi'nden Tolga Aslan'ın haberine göre 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde Akarsu Ailesi'nin küçük kızı Aylin'i canlandıran, 'Muhteşem Yüzyıl Kösem'de de 'Prenses Farya'ya hayat veren Farah Zeynep Abdullah, müzik albümü yaptı. 27 yaşındaki güzel oyuncu 'Unutursam Fısılda' filminde 'Gel ya da Git' şarkısını söylemiş, sesi çok beğenilmişti.

İlk besteyi 11 yaşında yaptı

YouTube'da 20 milyondan fazla dinlenen oyuncu ArifV216 filminde de Ajda Pekkan'ın gençliğini canlandırmıştı. Sesinin beğenilmesiyle şarkıcılığa soyunmaya karar veren Farah, “Sevdiğim nostaljik şarkıları ve 11 yaşından beri bestelediğim parçaları seslendireceğim” demişti. Hayranlarının merakla beklediği albüm 16 Kasım'da çıkıyor. Farah Zeynep Abdullah'ın söz ve bestesi kendine ait ”Bu Hangi Masal-dı?” adlı şarkısının klibini de geçtiğimiz günlerde çekti. Şarkı için tasarlanan ve yaşanmışlıklar üzerine senaryolaştırılan klip, aynı zamanda Türkiye’de dikey formatta çekilen ilk klip olma özelliğini taşıyor.

'Bu Hangi Masal-dı?' şarkısının yaşanmışlıklarını anlattığını söyleyen Farah Zeynep Abdullah, "Sizin içinizdekini, potansiyelinizi ortaya çıkaracak ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için sizi teşvik edecek insanları sokun hayatınıza" dedi.
Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2018, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER