FOX'un yeni dizisinde oyuncular isyan etti!

FOX'un yeni dizisinde oyuncular isyan etti!

Birsen Altuntaş'ın MediaTava'dan aldıkları FOX haberlerine göre Warrior oyuncuları çalışmalarını durdurdu. Doğan Bayraktar, Uğur Biçer, Nazan Diper, Gaye Turgut Evin, Ali Tarık Fındık, Burç Kümbetlioğlu, Sarp Levendoğlu, Berk Oktay, Ersin Olgaç, Alp Öyken, Murat Serezli ve Bahadır Vatanoğlu prodüksiyon şirketi Limon Film 'e dilekçe yazdı.



Daha önce, setteki ödeme krizinden dolayı işten ayrılan oyuncular aşağıdaki satırları içeriyordu:



"Limon Film Yönetimi,

Çalışma koşullarında ve evlerimizden uzak tüm zorluklara rağmen, üç mevsim keyif almaya devam ettiğimiz bir projede son noktada çok mutsuz ve endişeliyiz, işimizi karşınıza almaktan çekinmiyoruz.

Bundan önce verilen sözler tutulmadığından, oyuncularımızın isteğimizi son başvuru yeri olarak yazılı olarak bildirmelerini uygun gördük. Savaşçı serisinin oyuncuları olarak sözleşme kapsamında hak sahibi olduğumuz bölüm ücretlerinin en kısa sürede bize devredilmesini talep ediyoruz.

Bu şartlar yerine getirilinceye kadar sete gitmeyeceğiz, sözleşme şartlarının yerine getirilmesinden sonra çalışmaya devam edeceğiz, aksi takdirde herhangi bir sorumluluk kabul etmiyoruz. "

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2022, 19:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER