Funda Alyakış kimdir?

Funda Alyakış kimdir?

Funda Alyakış kimdir?
Survivor Funda Alkayış kimdir, kaç yaşında ve nereli? 2 kez Dünya, 27 kez Türkiye şampiyonu…
Survivor Funda Alkayış kimdir, kaç yaşında ve nereli? 2 kez Dünya, 27 kez Türkiye şampiyonu
Survivor gönüllüler takımında yarışacak Funda Alyakış Kick Boks sporu ile uğraşıyor. 27 Türkiye Şampiyonu olan Funda Alyakış Survivor takipçileri tarafından merak ediliyor. Peki Survivor Funda kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Evli mi?
5 Şubat 2018 - 11:48
Facebook'ta Paylaş
×

Paylaş

Kapat
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10

Survivor 2018 All Star yarışması için geri sayım başladı. Kadro belli olurken, Funda Alyakış da Survivor 2018 gönüllüler takımında yer aldı. Kick Boks Dünya Şampiyonu olan Funda Alyakış’ın hayat hikayesi araştırılıyor. Haberimizden yarışmacı hakkında merak edilenlere ulaşabilirsiniz. İşte Funda Alyakış biyografisi…

FUNDA ALYAKIŞ KİMDİR?

Funda Diken Alkayış, 1987 yılında Mersin’de doğmuştur. Eğitimini Mersin Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda tamamlamıştır. 2009 yılında zayıflama amacıyla spora başlayan Funda Diken Alkayış; daha sonra sporu hayatına dahil etmiş ve Kick Boks, Muay-Thai ve Wushu spor dallarıyla uğraşmaktadır.
funda-survivor-2

Ali Alkayış ile evlidir. Funda Alkayış, spora ilk başladığında ailesinin karşı olduğunu bunun nedeninin ise vücudunun morarmış olmasını gösteriyor. Ancak bu spordan vazgeçmediğini inat ettiğini ve başarılı olduğunu belirtmiştir. Kickboksu erkek sporu olarak görmediğini bir çok kadın sporcunun erkek sporcudan başarılı olduğunu belirtmiştir. Bir sporda başarılı olmak için istemenin ve kazanmaya olan inancın önemli olduğunu belirtmiştir. Dünya Şampiyonu olan ve ülkemize 2 altın madalya getirmiştir.























Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2018, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER