Funda Arar: Ramazan Bayramı Konseri

Funda Arar, muhteşem sesiyle Ramazan Bayramı için unutulmaz bir konser verecek! Kaçırmayın, en sevilen şarkılarıyla dolu bu özel geceyi yaşayın.

Funda Arar: Ramazan Bayramı Konseri

Ünlü şarkıcı Funda Arar, Ramazan Bayramı'nın birinci günü bir otelde sahne aldı. 49 yaşındaki Arar, bir ay aradan sonra hayranlarıyla buluşmanın heyecanını yaşadı. Konser öncesi Arar, "Seyircileri özledik. Ailece geldik, üç gün burada kalacağız. Bu defa bayramın birinci günü konser olunca, arefe günü geldik" dedi.

Funda Arar'dan Çocukluk Anıları


Funda Arar'dan Çocukluk Anıları

Funda Arar, çocukluk dönemindeki bayram anılarından bahsederek, "Bayramlar daha heyecanlı olurdu. Yeni kıyafet ve ayakkabı almak, misafirleri ağırlamak, bayram sofraları kurmak... Hepsi çok özeldi. Misafir gelince bayram daha da güzel olurdu" şeklinde konuştu. Arar, otel yönetiminin sürpriz doğum günü kutlaması karşısında şaşırdı ve "Yaş ilerledikçe daha sakin ve sessiz olmayı tercih ediyorum" dedi.

Geçmiş doğum günü kutlamalarına alışkın olmayan Arar, yakınlarıyla bir arada olmayı ve sessizliği tercih ettiğini belirtti.

"Başka Ülkenin İnsanıyla Tanışmak Çok Güzel"


Funda Arar: Ramazan Bayramı Konseri

Funda Arar, geçtiğimiz tatilinde ailesiyle gittiği Maldivler deneyimini paylaştı. "Çok balık gördüm. Köpekbalığı ve vatozlarla karşılaşmak beni korkutsa da güzel bir tatildi. Başka ülkenin insanlarıyla tanışmak, farklı kültürleri keşfetmek keyifli" şeklinde konuştu. Arar, "İskoçya'yı keşfetmek istiyorum, orayı merak ediyorum" dedi.


Funda Arar: Ramazan Bayramı Konseri

"Herkes Özgürce Kendi Tarzını Yaşamalı"

Geçtiğimiz aylarda bazı erkek şarkıcıların giyim tarzları nedeniyle eleştirilmesine değinen Funda Arar, "Herkesin özgürce tercihlerini yaşaması gerektiğini düşünüyorum. Başka insanların yaşam tarzlarına takılmak yerine kendi mutluluğumuzu ve özgürlüğümüzü korumalıyız. Küçük detaylara takılarak büyük resmi görmemeliyiz" şeklinde açıklama yaptı.


Funda Arar: Ramazan Bayramı Konseri
Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2024, 08:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER