Gala gecesinde aşk üçgeni!

Gala gecesinde aşk üçgeni!

Gala gecesinde aşk üçgeni!
Milliyet'ten Emrah Akçaay'ın haberine göre senaryosu Deniz Coşkun tarafından kaleme alınan, yönetmen koltuğunda Murat Onbul’un oturduğu, başrolünü Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek, Cemrehan Karakaş gibi genç jenerasyonun popüler oyuncularının üstlendiği '4N1K 2' filminin galası önceki akşam Kanyon AVM'de gerçekleşti.

Yaklaşık 1000 kişinin katıldığı '4N1K 2' galası gösteriminde izdiham yaşandı. Minik hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan oyuncular, saat 21.00'de gerçekleşen gösterimi izleyecekleri salona geç giriş yaptılar.

"KARDEŞİME DESTEK VERMEK İÇİN BURADAYIM"

Gala gecesine aşk üçgeni damga vurdu. Başrol oyuncusu Burak Yörük'e destek vermek için galaya eski sevgilisi Alina Boz katıldı. Yörük'ün sıkı dostu ve Alina Boz'un son sevgilisi Bedirhan Soral da galadaydı.

Bedirhan Soral, "Kardeşime (Burak Yörük) destek vermek için buradayım" dedi. Alina Boz ile Burak Yörük ayrıldıktan sonra aşk yaşayan Bedirhan Soral'ın geceye katılması ve Yörük'le olan samimiyeti dikkatlerden kaçmadı.

FİLMİN KONUSU

Çılgın çetenin Yaprak ve Ali'si artık birliktedir ancak ilişkilerini diğerlerine söylemeye pek de cesaretleri yoktur. Kendisine yakışır bir şekilde çeteye kaynayan Barış ise Ali için işleri daha da zorlaştırmaya kararlıdır. Ekibin aksi oğlanı Gökhan, rüyalarındaki kızla beraber olmak için bir bedel ödemek zorunda kalacak, kızlar karşısında tüm büyüsünü yitiren çapkın Sinan ise kafasındaki güzellik kavramını sorgulayacaktır. Normalde sorunların çıkış noktası olan uçarı Oğuz, bu kez bir yanlış anlamanın kurbanı olacak ve annesi Zeliş Sultan'a en büyük kabusunu yaşatacaktır. Tüm bu olan biten arasında Yaprak, kendisine gelen gizemli hediyelerin sırrını çözmeye çalışırken diğer yandan da zorlu bir aşk ve arkadaşlık sınavı vermek zorunda kalacaktır.
Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2018, 00:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER