Geçirdiği kazadan zarar görmüş olarak kurtulan şarkıcı Lara o anları anlattı

Kaza, geçen perşembe günü saat 16.30 sıralarında Güllerpınarı Mahallesi Ahmet Tokuş Bulvarı üstüne meydana geldi. İlçe merkezine seyir halinde olan S.Ü.

Geçirdiği kazadan zarar görmüş olarak kurtulan şarkıcı Lara o anları anlattı

Kaza, geçen perşembe günü saat 16.30 sıralarında Güllerpınarı Mahallesi Ahmet Tokuş Bulvarı üstüne meydana geldi.

İlçe merkezine seyir halinde olan S.Ü. idaresindeki 06 BFB 859 plakalı otomobil, güya kırmızı ışık ihlali yaptı. Bu sırada karşı yönünden gelen Umut K. kullandığı 07 NOT 79 plakalı hafif ticari araç dönüş yapmaya çalışınca aleyhinde yönden gelen S.Ü. otomobiliyle direksiyonu sağ tarafa ani manevra yaptı ve araç kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan vasıta önce kaldırımda yürüyen Başlıca adı Fatma Nur Keskin (41) olan şarkıcı Lara ve yanında bulunan yeğenine Yiğit Hamit Atmaca çarptıktan daha sonra restorana girerek durabildi.

Çarpmanın etkisiyle restoranın camları, masa ve sandalyeleri kırılarak somut hasar oluşurken, çevredekilerin ihbarı üzeri durum yerine gelen afiyet ekipleri şarkıcı Lara'yı ve yeğenini ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü. Burada tedaviye alınan ve vücudunun değişik yerlerinde ezikler ve sıyrıklar bulanan Şarkıcı Lara ve Yiğit Hamit Atmaca 1 gün sonradan tedavisi evde devam etmek üzere hastaneden taburcu oldu.

"Tamirci ustası gibi arabanın altını gördüm"

Kazadan yaralı kurtulan şarkıcı Lara Belirgin, o anları şöyle anlattı:

"Rabbime şükürler olsun hayattayım. Durum günü yeğenim Hamit Atmaca'nın kafesine motosikletle gitmiştim. Annemde motosiklet kazalarından çok korkar. Benim motosiklet tutkum var. O günde beni motosikletle gitme diyerek tekrar tekrar uyardı. Keza o gün nedense cümbür cemaat dışarıda çıkma dedi bana. Ben ise açık havada çıkmak ve Yiğit'e 5 dakika uğramak istedim. Sonradan motosikletimi park ettim ve yaya yolunda Yiğit ile yürüyüş yapmaya çıktık. Yaya yolunda yürüdüğümüz esnada sağa dönmemizle Yiğit'in Allah Allah dediğini duydum. Ani bir fren sesi sonrası otomobil bize çarparak restorandın içene sürükledi ve aracın altında kaldık. Araba beni fazla fena bir şeklide sürükledi ve vücudumun farklı alanlara yönlendirilmiş yerlerinde ezikler oluştu. Olay uygun tamirci ustası gibi düşünün arabanın altını görüyorum ben. Birilerin beni bedenimle arılar için çektiğini hatırlıyorum daha sonra sadece duyduğum şey; otomobil patlıyor dediler. Yiğit ağladı duydum. Yiğit, ‘Teyze ambulans geliyor iyi olacaksın' diyordu. Sonradan ambulansa konuldum” dedi.

“En kısa sürede konserlerimde görüşeceğiz”

Alanya halkına ebedi teşekkür ederim ettiğini söyleyen Lara Keskin, “Kaza sonrası yattığım yerde üstüne güneş gelmesin diye havlu koydular. böylece duyarlı millet vardı fakat Alanya halkına ölümsüz teşekkür ediyorum. Hastanedeki tüm sağlık durumu personeline, sevenlerime ve beni bir lahza olsun yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkürler. bununla birlikte şunu belirtmeden geçemeyeceğim. Sevenlerime verdiğim bir söz var. Konser sözlerim i belli yerine getireceğim ve inşallah haftaya iyileşeceğim. Her gün sıhhat çalışanları gelerek sağ olsun sancı kesiciler veriyor. En kısa sürede konserlerimde görüşeceğiz, sizleri çok seviyorum” diye konuştu.

Erdal Anak
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER