Gülşen'den Yeni Şarkı Müjdesi: 'Çok Güzel Bir Yaz Şarkısı!'

Pop müziğin sevilen ismi Gülşen, hayranlarını sevindirecek yeni bir şarkıyla geliyor! 'Çok Güzel Bir Yaz Şarkısı!' isimli şarkısıyla yazın ritmini hissetmeye hazır olun!

Gülşen'den Yeni Şarkı Müjdesi: 'Çok Güzel Bir Yaz Şarkısı!'

Gülşen'den Yeni Şarkı Müjdesi: "Çok Güzel Bir Yaz Şarkısı!"


Gülşen'den Yeni Şarkı Müjdesi:

Gülşen, önceki akşam Kıbrıs'ta bir otelde hayranlarıyla buluştu. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan popçu, merakla beklenen yeni şarkısının 17 Mayıs'ta dinleyicilerle buluşacağını duyurdu.

"Çok Güzel Bir Yaz Şarkısı Olacak"

Gülşen, yeni şarkısının detayları hakkında şunları paylaştı: "Yeni şarkım 17 Mayıs'ta geliyor. Şu an her şey hazır. Klip de, fotoğraflar da çekildi. Şarkının sözü ve müziği her zamanki gibi bana, aranjesi ise Ozan Çolakoğlu'na ait. Çok güzel bir yaz şarkısı oldu."


Gülşen'den Yeni Şarkı Müjdesi: 'Çok Güzel Bir Yaz Şarkısı!'

"Ozan'ı Acele Ettirmeye Çalışıyorum"

Eşi Ozan Çolakoğlu ile birlikte çalışırken aralarında zaman zaman çekişmeler yaşadığını belirten Gülşen, "İkimiz de işimizde çok titiziz. Şarkıyı bitirdikten sonra tezcanlılık yapıyorum, bir an önce duymak istiyorum. Üzerinde çalışırken biraz acele ettirmeye çalışıyorum ona. O süreçte biraz çekişmeler oluyor" şeklinde konuştu.

"Azur Müziği Çok Seviyor"

Gülşen, işten arta kalan zamanlarda oğlu Azur ile vakit geçirdiğini belirterek, "Azur müziği çok seviyor. Müziğe eğilimi var. Oğlumla birlikte olmaktan büyük keyif alıyorum" dedi.


Gülşen'den Yeni Şarkı Müjdesi: 'Çok Güzel Bir Yaz Şarkısı!'

"Ülkemiz Gibisi Yok"

Eurovision Şarkı Yarışması'nda birinci olan Sertab Erener'in bu yılki organizasyonda konuk olarak sahneye çıkacağını hatırlatan Gülşen, "Sertab'ın şarkısı harikaydı. Hâlâ dinledikçe heyecanlanıyorum. Ülkemi çok seviyorum. Bizim ülkemiz gibisi dünyada yok. Eğer tekrar bir fırsat gelirse ülkem için elimden geleni yaparım" şeklinde konuştu.

  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2024, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER