Hadise'nin Araba Tutkusu

Hadise'nin arabalara olan tutkusu hakkında ilginç detaylar ve sürpriz bilgileri keşfedin. Ünlü şarkıcının favori arabaları ve sürüş deneyimleri burada!

Hadise'nin Araba Tutkusu

38 yaşındaki şarkıcı Hadise, Beşiktaş'ta gerçekleşen bir davette basın mensuplarıyla bir araya gelerek araba kullanmayı ve araba tutkusunu anlattı. Araba kullanırken müzik açıp gezmeyi sevdiğini belirten Hadise, özellikle Boğaz köprüsünden geçmeyi çok keyifli bulduğunu söyledi. Ancak İstanbul trafiğinin agresif yapısından da korktuğunu belirterek herkesin dikkatli olması gerektiğini vurguladı.


Hadise'nin Araba Tutkusu

Hadise'nin Jüri Heyecanı


Hadise'nin Jüri Heyecanı

Belçika'da 15-16 yaşındayken katıldığı 'Idool 2003' programıyla tanınan Hadise, yıllar sonra aynı programda jüri üyesi olarak yer alacak olmanın heyecanını yaşadığını ifade etti. Programın yayınlanacak bölümlerini annesiyle izleyeceğini belirten Hadise, geçmişine dair duygusal anlar yaşadığını ve bu sürecin kendisini duygulandırdığını paylaştı.


Hadise'nin Araba Tutkusu

Hadise'nin Özel Hayatı


Hadise'nin Özel Hayatı

Magazin gündeminden düşmeyen Hadise, özel hayatıyla ilgili soruları yanıtladı. Henüz hayatında kimse olmadığını ve aşkın da olmadığını belirten şarkıcı, kendi mutluluğunu önemsediğini ve doğru bir ilişkiyi istediğini dile getirdi. İş hayatını hiçbir zaman aşk hayatının önüne geçirmediğini vurgulayan Hadise, kendine güvenen biriyle ilişki yaşamak istediğini ifade etti.


Hadise'nin Araba Tutkusu
Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2024, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER