Hakan Hatipoğlu Survivor All Star 2024'ten Ayrıldı

Survivor All Star 2024 yarışmasında mücadele eden Hakan Hatipoğlu, adaya veda etti. Heyecan dolu anların yaşandığı yarışmada Hakan'ın ayrılışı gündem oldu.

Hakan Hatipoğlu Survivor All Star 2024'ten Ayrıldı

Oyuncu ve sunucu Hakan Hatipoğlu (44), geçtiğimiz ay Survivor All Star 2024'e veda etti. Yarışmadan elendiğinde, büyük bir sakatlık geçirdiğini ve ameliyat olacağını belirten Hatipoğlu, "Elimden geleni yaptım ama performansım geceyle gündüz gibiydi. Aradaki oyun farkını kapatmaya çalıştım ancak yine de Survivor'dan cebimde bir sürü tecrübeyle ayrılıyorum" dedi.

Uçaktan İner İner Kızına Sarıldı


Uçaktan İner İner Kızına Sarıldı

Survivor All Star'dan dönüşünde havaalanında i Gizem Hatipoğlu ve kızı Lila tarafından karşılanan Hakan Hatipoğlu, uçaktan iner inmez kızına sarılarak duygusal anlar yaşadı.

"Her Şey Garip Geliyor"



Son günlerde objektiflere yansıyan Hatipoğlu, "Survivor dönüşü her şey garip geliyor, alışamadım hala, adapte olmaya çalışıyorum" açıklamasında bulundu.


Hakan Hatipoğlu Survivor All Star 2024'ten Ayrıldı

"Küçük Bir Operasyon"



Bir yürüyüş sırasında omzundaki sıkıntı nedeniyle görüntülenen Hakan Hatipoğlu, "Ufak bir operasyonla sorunu gidereceğiz. Salı günü ameliyat olacağım. Sonrasında dinleneceğim. Yaz yaklaşıyor, her şey yolunda" dedi. Hatipoğlu, yürüyüşüne devam etti.

  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2024, 08:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER