Hakan Ural: Eleştiriler Kasıtlı ve Sistematik

Hakan Ural'ın eleştirilere yönelik görüşleri incelendiğinde, kasıtlı ve sistematik bir yaklaşımın olduğu ortaya çıkıyor. Detaylar bu içerikte!

Hakan Ural: Eleştiriler Kasıtlı ve Sistematik

İran'ın İsrail'e yönelik misilleme saldırısına ilişkin yaptığı yorumlar sebebiyle gündemde olan Hakan Ural, eleştirilere ilişkin açıklamalarda bulundu. Ural, eleştirilerin kasıtlı ve sistematik bir şekilde yapıldığını belirterek, bazı sosyal medya kullanıcıları ve gazeteciler aracılığıyla hedef alındığını ifade etti. Ural, "Düşüncelerimin halk nezdinde karşılık bulmasını hazmedemiyorlar" dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'a verdiği destek nedeniyle eleştirilen Hakan Ural, Neler Oluyor Hayatta programının canlı yayınında gelen eleştirilere cevap verdi. Siyasete gireceği iddialarına da yanıt veren Ural, siyaset düşüncesinin olmadığını belirtti ve en yakın hissettiği partinin Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) olduğunu açıkladı.

Hakan Ural, kendisine karşı sistematik saldırılar yapıldığını vurgulayarak, "Halkın içinden gelen biriyim. 41 yıldır çalışıyorum. Beni itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar. Tüm bunların arkasında 'Hakan'ı yıpratmalıyız' düşüncesi var. Benim siyasette bir görev beklentim yok. Asla siyaset yapmayacağım. Fikirlerimi ve düşüncelerimi paylaşacağım. Siyaset yapacak olsam da MHP'den yaparım" şeklinde konuştu.

  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2024, 19:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER