Hande Subaşı'nın sevgilisi resti çekti!

Hande Subaşı'nın sevgilisi resti çekti!

Hande Subaşı'nın sevgilisi resti çekti!
Takvim Gazetesi'nin özel haberine göre eski eşi Can Tursan'la aşkı bitse de dostluğu devam eden Hande Subaşı'ya Aydın adlı yeni sevgilisi resti çekti. Dizi setlerinden müzik dünyasına transfer olan güzel oyuncu, geçtiğimiz aylarda İstanbul'daki bir mekanda sahne almaya başlamıştı.

ESKİ EŞLER ORTAK OLDU

Subaşı, 2016'da 4 yıllık evliliğini bitirdiği Tursan'ı ise menajeri yapmıştı. Hatta ünlü oyuncu, bu işbirliğini "Can menajerliğimi yapıyor. O yüzden onu sürekli yanımda göreceksiniz" diyerek duyurmuştu. Eski eşlerin bu ilginç kararı magazin dünyasında şaşkınlık yarattı. En çok da Subaşı'nın geçtiğimiz yaz aşk yaşamaya başladığı Aydın adlı sevgilisinin ikilinin bu ilişkisine nasıl tepki vereceği merak edilmişti.

İLİŞKİ KOPMA NOKTASINDA

Subaşı'nın eski eşiyle dost kalmasına başlarda olumlu tepki veren genç adam, iddiaya göre Can Tursan, aşkının menajeri olunca küplere bindi. Güzel oyuncuya eski eşiyle çalışmasından rahatsız olduğunu dile getiren genç adamın "Ya o, ya ben" dediği öğrenildi. 34 yaşındaki oyuncu, geri adım atmazken sevgilisiyle 5 aylık aşkının kopma noktasında olduğu da konuşulanlar arasında.
Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2019, 15:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER