Hayranları Barış Arduç'u Hayrete Düşürdü

Hayranları Barış Arduç'u Hayrete Düşürdü

Hayranları Barış Arduç'u Hayrete Düşürdü
Deliha filminden sonra rol aldığı Kiralık Aşk dizisiyle birçok hayrana sahip olan Barış Arduç bu aralar Mutluluk Zamanı isimli film ile magazin gündeminden düşmüyor.

Gupse Özay'la beraberlik yaşayan yakışıklı oyuncunun hayranları filmin tanıtımı için gittikleri sinema salonlarında Barış Arduç’a çok fazla ilgi gösteriyor. Barış Arduç ile Gupse Özay, Cihangir’de oturdukları evlerinden Levent’te bir siteye geçmişlerdi. Barış Arduç geçen günlerde Levent’te bulunan evlerine Etiler’deki bir büfeden tost ve hamburger sipariş etti. Siparişi hazırlayan görevli motokuryeye sesli bir şekilde “Bunlar Barış Arduç’un evine gidecek” dedi.

BARlŞ ARDUÇ UYARDI

Mekanda bulunan bir grup genç kız bunu duyunca taksi ile birlikte motorcuyu takip etti. Motorcudan sonra Barış Arduç’un oturduğu siteye giren kızlar kurye gidince oyuncunun kapısını çaldı ve fotoğraf çektirmek istedi. Sevenlerini kırmak istemeyen yakışıklı oyuncu dışarı çıkarak onlarla fotoğraf çektirdi. Sonrasında da site güvenliğini daha dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2017, 15:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER