Hem eski eşi ve hem de sevgilisiyle eğlendi!

Hem eski eşi ve hem de sevgilisiyle eğlendi!

Hem eski eşi ve hem de sevgilisiyle eğlendi!
MedyaTava'da yer alan habere göre Harbiye’deki bir kulüpte düzenlenen özel gecede filmin senaryosunun geçtiği 1969 yılının ruhu yaşatıldı. Geceye katılanların 60’lı yılların kostümlerini giydiği partide Ozan Güven, Çağlar Çorumlu, Seda Bakan ve Mert Fırat başta olmak üzere filmin tüm oyuncuları hazır bulundu.

Elçin Sangu, İzzet Öz gibi ünlü isimlerin de katıldığı geceye Cem Yılmaz’ın eski eşi Ahu Yağtu ile sevgilisi Özge Sabuncu’nun piştisi damga vurdu. Cem Yılmaz hem “Arif V 216” filminde Pervin adlı entrikacı kadın rolünü verdiği eski eşi Ahu Yağtu’yla, hem de 3 yıldır hayatında olan sevgilisi Özge Sabuncu’yla beraber eğlenip fotoğraf çektirdi.

Ahu ile Asu aynı karede

Öte yandan Cem Yılmaz’ın titizlikle organize ettiği gecede bir başka detay da göze çarptı. Ünlü komedyenin adı geçen haftalarda Duman grubunun gitaristi Ari Barokas’tan boşanan eski model Asu Emre ile anılmıştı. Eşinden geçen yaz ayrılan Asu Emre de “Arif V 216”nın 1969 konseptli partisine katıldı. Üstelik modacı Eda Güngör’ün Ahu Yağtu’yla şarkı söylerken çektiği bir videoda Asu Emre ile Ahu Yağtu aynı karede göründü. 

Gecenin finalinde ise Cem Yılmaz Özge Sabuncu’yla, yakın dostu ve komşusu Ozan Güven de sevgilisi Ece Önen’le mekandan ayrıldı.
Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2017, 01:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER