Hollywood Yapımcısı Carol Baum'dan Eleştiriler

Hollywood yapımcısı Carol Baum'un sektördeki deneyimlerine dair eleştirel bakış açısını keşfedin. Film endüstrisindeki gelişmeleri ve zorlukları Baum'un gözünden görün.

Hollywood Yapımcısı Carol Baum'dan Eleştiriler

Hollywood'un önde gelen yapımcılarından Carol Baum, genç oyuncu Sydney Sweeney hakkında ağır eleştirilerde bulundu. Sydney Sweeney, 'Euphoria' dizisi ile adını duyurmuş ve son olarak 'Immaculate' adlı yapımda yer almıştı. Baum, 26 yaşındaki Sweeney için şu ifadeleri kullandı: "Şu anda herkesin sevdiği bir aktris var: Sydney Sweeney. Ama ben onu anlamıyorum."

Carol Baum'un Eleştirileri


Carol Baum'un Eleştirileri

Baum, uçakta Sydney Sweeney'nin başrolünde olduğu bir film izlediğini ve "izlemesi güç" bulduğunu belirtti. "Yapımcılık dersinde sınıfıma seslenip, 'Bu kızı bana açıklayın. Güzel değil, rol de yapamıyor!' dedim." diyen Baum, daha sonra şu soruya cevap aradığını söyledi: "Peki sırf Sydney oynadığı için filminizi çekmenize izin verilseydi, bunu yapar mıydınız?"

Baum, eleştirilerine devam ederek, "Bu gerçekten güzel bir soru... cevaplaması çok zor bir soru çünkü hepimiz filmin çekilmesini istiyoruz ve kim yeşil ışıktan vazgeçer ki? Sizin işiniz filmin yapılmasını sağlamak." dedi.


Hollywood Yapımcısı Carol Baum'dan Eleştiriler

Sydney Sweeney'nin Yanıtı


Sydney Sweeney'nin Yanıtı

Sydney Sweeney, temsilcisi aracılığıyla Variety'ye açıklama yaparak, Carol Baum'un eleştirilerini "utanç verici" olarak nitelendirdi. Sweeney, "Bir kadın arkadaşını haksız yere aşağılamak, Bayan Baum'un karakteri hakkında çok şey anlatıyor." şeklinde konuştu. Ayrıca, Baum'un sonradan pişmanlık duyduğunu ve normalde bir oyuncu hakkında bu şekilde olumsuz konuşmadığını belirtti.

Baum'un eleştirileri ve Sydney Sweeney'nin yanıtı sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve sektörde tartışma konusu oldu.

  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2024, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER