İnci Taneleri Dizisi Yeni Bölüm İle Geri Dönüyor!

Heyecanla beklenen İnci Taneleri dizisi yeni bölümüyle ekranlara geri dönüyor! Kaçırılmayacak anlar ve sürpriz gelişmelerle dolu yeni bölüm için hazır mısınız?

İnci Taneleri Dizisi Yeni Bölüm İle Geri Dönüyor!

Kanal D'nin reyting rekorları kıran fenomen dizisi "İnci Taneleri", izleyicileri heyecanlandırmaya devam ediyor. İki haftalık aranın ardından ekranlara geri dönecek olan dizi, 18 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00'da sevenleriyle buluşacak.

Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı yapım, sosyal medyada da gündemden düşmeyen projeler arasında yer alıyor. Dizide Erdoğan'a Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi başarılı isimler eşlik ediyor.

Dilber'in Yeni Şarkısı ve Dansı Olay Yaratacak!


Dilber'in Yeni Şarkısı ve Dansı Olay Yaratacak!

Yeni bölümde Dilber'in (Hazar Ergüçlü) hem yeni şarkısı hem de yeni dansı büyük ilgi görecek. Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber karakterinin dansı ve elbisesi adeta bir fenomen haline gelmiş durumda. Ankara pavyon dans kurslarına birçok kadın, Dilber'in dansını öğrenmek için akın ederken, Dilber'in meşhur ettiği elbise de hızla tükenmişti.

Pavyon Yeniden Açılıyor!


Pavyon Yeniden Açılıyor!

Dizide Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği Dilber karakteri, hem yeni şarkısı hem de yeni dansıyla pavyonu tekrar açacak. Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan'ın da yer aldığı dizi, yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez'in oturduğu sürükleyici hikayesiyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam edecek.

  • Yayın Günü: 18 Nisan Perşembe
  • Yayın Saati: 20.00
  • Yönetmen: Şenol Sönmez
Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2024, 23:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER